PR CUAET
-
Підтримаю щодо Етобіко. В мене медицина зарахована і дозапит 3 липня. З тих пір тиша… Лише 14 листопада мабуть автоматично з системи PAL прийшов. Подача 29 січня, AOR 1 травня. В трекері без змін, заповнювала веб-форму щодо зміни адреси на початку жовтня. Нічого не змінилось
-
Дівчата, є хтось в Торонто, хто теж вчить французьку? Можемо разом практикуватись 😌
-
Доброго дня, зараз маю Work Permit, в березні буде рік як ми в Канаді, але будемо подаватися на продовження поки є можливість. Хотіла дізнатися чи можу я ще податися для себе одночасно на Study permit, бо хочу йти навчатися до універу на медсестру, а це дворічні програми; або почати з health care але це від 7 місяці до року, а з work permit тільки 6 місяців можу. Ну і як всі розуміють без роботи не реально. Тому розглядаю навчання тільки якщо можу й далі працювати. Вибачте якщо хтось колись вже питав таке запитання. Гарного всім дня
-
Я взагалі поки що не розумію як їх звʼязати
-
В різних офісах свої ритуали. Комусь PAL приходить одразу з медициною або AOR. В Етобіко класично я так розумію дозапит на лист з роботи
-
Терпіння нам всім
-
Вау вау вау. Я так і подумала, але їх логіку не вгадати ))) В середині жовтня отримала ноутс і там було приписка що «наче еледжибл», але ще не зараховано )))
-
Буду шукати, я тільки нещодавно підключилась в цю групу
-
Та він у мене є вже як рік 😅
-
AOP це що? Якійсь лист має бути?