PR CUAET
-
Добридень. Я нещодавно склала celpip test. Запрошую вас приєднатися до моєї групи підготовки до тесту CELPIP, щоб успішно впоратися із цим важливим етапом вашої імміграційної мрії. 📚 це буде одне групове заняття з підготовки до CELPIP, яке триватиме 2-3 години. На занятті ми розберемо 4 частини тесту CELPIP: читання, лист, аудіювання та розмову. Ви дізнаєтесь корисні стратегії, поради та трюки, які допоможуть вам досягти високих результатів. Не має значення ваш поточний рівень англійської мови – це програма для всіх. Що б дізнатися 🗓 Дату/⏰ Час:📍 Місце - пишіть у л.с.
-
Один з таких кейсів: Людині 60 років, в Канаді з 2018 го (95% часу). Дочка в Канаді громадянин, живе з ними беоплатно і за неї все платять). Також має роботу з 2021го легальну в Канаді. Немає родичів в Україні (батьки померли, розлучена 20 років, син в Польщі). В Україні немає нерухомості, роботи і пенсії Активний член громади, член КУК, волонтер, відвідує курси англійської, вчить місцевих дітей малюванню, член місцевогої церкви. Бере активну участь в житті онуків, які обоє народилися при бабці, і не знають як без неї жити І відповідно документия які все це підтверджують. Лист пояснення був на 8 сторінок. Весь пакет сторінок 60. Подалися в березні, approved in principal отримали в кінці квітня, запит на COPR в червні, підписаний COPR отримали в липні (стала ПРом), краточка прийшла буквально два тижні назад)
-
Взагалі є кілька основних факторів: 1. inadmissibility, або обєктивна неможливість отримання ПР через інші причини 2. звязок з Канадою 3. відсутність звязку з країною походження 4. можливість само забезпечення, або забезпечення робичами - financial sustainability
-
Тобто зі сторони офіцера це виглядає так: Заявка - "Зробіть для мене вийняток з законодавства і дайте мені будь ласка ПР, бо ситуація така що вертатися нікуди" При тому в людини є ворк перміт на 3 роки і можливість легальної іміграції в 10ти провінціях і 3 територіях з доступом до більш як 80ти програм. Питання, навіщо вам вийняток з законодавства, якщо воно вам дає прямі варіанти отримання Пру. Як показує цей чат, хто цим питанням серйозно зайнявся всі вже на якигось етапах отримання.
-
Дуже цікаво побачити рішення по відмові по гуманітарці, ну ті, про які зараз всі говорять. Я особисто знаю пару, які просиділи 4 роки без статусу, подалися по гуманітарці працювали нелегально типу як субконтрактори і отримали схвалення ще в 2020, правда якраз ковід жахнув, може тому пожаліли. Молоді і здорові.
-
Доброго дня. Разом з дружиною приїхав по програмі CUAET. Дружина українка, у мене є посвідка на постійне місце проживання в Україні. У мене є тут родичі, які мають pr і громадянство. По новій програмі для українців, яка буде у жовтні, чи можу я подавати заявку на подальшу іміграцію в Канаду чи можуть тільки громадяни України (тобто у кого є паспорт)?
-
Доброго дня! От ми з дочкою приїхали по Cuaet в травні минулого року, у неї більше шансів отримати PR, ніж у мене..і якщо це станеться, умовно, чи я зможу податись по цій програмі..у мене ж вже буде в Канаді родич з PR ? Ну, і я ж і сама ще працюю, сама забезпечую свої потреби..
-
Ок, дякую за роз'яснення.