PR CUAET
-
В минулому році 20 грудня був дозапит мілітарі. 3 січня зараховано медицину, 11 січня було фінальне рішення. Так що теорія не працює. І справи будуть рухатися незалежно від свят. Так що чекайте, Санта обов'язково принесе вам подарунок
-
Виглядає так, що вам повернули заявку через відсутність цього свідоцтва. Це досить поширена причина повернення. В таких випадках AOR не отримують. Все треба наново подавати.
-
І мені прийшло 4 повідомлення щоб записатися, думаю з Оттави, бо я відкриваю 3 віконця на всі 3 установи, і періодично заходжу на них, але забуваю де яке було, там же ж в черзі не видно яка з установ була вибрана
-
Ну я відкривала в Google на одному екрані, а працювала в Microsoft на іншому, і ще був другий Google аккаунт відкритий
-
Я можу помилятися, але наче вони не працюють тількі на federal stat holiday, у випадку с груднем- це 25-26. Хоча можливо вони в слоу моуд будуть працювати до і після 😅
-
Єдине, що потрібно впевнитися, що номінація ваша ще дійсна, якщо ви по провінційній програмі йдете. Як ні, то треба її поновлювати
-
Номінацію ще червневі не отримали, поки очікуємо нового року (
-
Гроші повертають у цьому випадку.
-
Доброго вечора . Підскажіть будь ласка як спіймати слот в консульство ?Як записатися в консульство в Оттаву ?Дякую
-
Доброго вечора, пролистайте чат, там є більше інформації і всяких різних практичних моментів, а тут теорія
-
Липень