PR CUAET
-
Дуже шкода тих людей які і досі чекають від них слоти. Вони загубила грошу і час . Слоти вони ніколи свої не отримають від них. І я знаю, що багато людей від них постраждало, просто люди або соромляться писати відгук, або ще сподіваються на щось
-
Хоть би і в нас так вийшло, нам січень місяць прям самий край бо тоді з WP буде попадос
-
Чесно кажучи це було не просто,я моніторив той сайт з телефону,дружина вдома з комп’ютера,донька з Польщі теж з комп’ютера намагалася спіймати.Усі слоти розлетілися 12 листопада майже за день ,вони їх дали на пів року уперед .Розумію ,що горить тим хто хоче податися на новий Ворк Перміт,але якщо є час,то можна спробувати самому спіймати слот.Я вже навіть думав летіти у Польщу у ДП документ,але слава Богу спіймав слот.Але летіти у Європу то це дуже дорого,а якщо уявити що треба самотнім жінкам із дітьми,то це ж треба два рази туди сюди літати
-
Заповніть "від руки" надішліть її на адресу відповідної закордонної дипломатичної установи разом з квитанцією про сплату за послуги DHL Express Україна. Підкажіть будь ласка, хочу оформити dhl доставку, квитанцію і заяву вони хочуть відправити по звичайній пошті чи електроній. Так як звичайна страйкує, хто подавав недавно підкажіть будь ласка. Дякую дуже
-
Я зловила такий слот ,але консульство Торонто скасувало його і написали що в живу чергу треба
-
2 дні тому
-
Я відправляв на електронну адресу [email protected]
-
Я не розумію як вони їх продають?!Зараз щоб увійти у систему потрібна фото верифікація.Банківський ключ теж має термін придатності.Раніше ще розумію вони могли спіймати,завдяки спеціальним налаштуванням та те що мають краще обладнання.А зараз кожного разу увійти у систему це вже «подвиг»
-
Доречі ось цю заяву обовязково від руки заповнювати, підскажіть будь ласка?