PR CUAET
-
Добрий вечір! Щось я заплуталася. Підкажіть будь ласка, як ловите зараз слоти, якщо треба декілька. Собі і дітям. Один? Чи кожному окремо. Бо наче писали що додали функцію додавати людей. Я ще ніяк не впіймаю, але все таки перед авторизацію вказується інформація доя кого буде . То потім якщо будуть вільні то на тих осіб що вказала?
-
Спробуйте дзвонити
-
Гроші вказали що є? Есе точно для іміграції?
-
Так я додаю дітей. А потім тільки пускає до слотів. Тож якщо будуть вільні то треба бронювати 3 одразу виходить.? Не один...
-
Так, скільки людей додали стільки слотів вибирати. Вам система не дасть вибрати меньше чи більше слотів ніж людей, яким треба послуга.
-
Зрозуміла! Дякую!
-
А чоловіка я можу зареєструвати через мою дію?
-
-
значит при регистрации вы вводили номер визы, даже если это было один раз в самый первый раз и система ее проверяла тогда чтобы не описывать вам все возможные сценарии, как это происходит (даже при онлайн посадочных могут при сканировании отправить на стойку регистрации за бумажным посадочным) примите то, что визу проверяют перед допуском в самолет. ваши данные передают службе безопасности ДО вылета. и с аннулированной визой вы не улетите, даже если она в паспорте
-
На справку о несудимости слот не нужен?