PR CUAET
-
как 4.09 получить ? несколько брокеров мне предложили минимум 4.14 вариабле нили 4.34 фиксед рейт
-
Я би не була такою впевненою. Насправді, це питання як у кейсі на гуманітарку: майбутнє довести не можна. Тут писали про приклади відмови родинам з дітьми. Ми не знаємо, який саме офіцер розглядатиме наш кейс і який у нього буде настрій, на жаль.
-
t.me/prcuaet/102662/310680. Десь в тому районі, може трохи вище
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка по формі DS-160 - заповнила, підписала, отримала Confirmation page, відправила на імейл. Як тепер додати чоловіка? Thank you page немає, після імейла мене переводить на Confirmation page і далі ніяких посилань на те щоб додати немає
-
Пишут, что им уже закрыли доступ подачи на беженство в Германии. Причина беженства отпала. И во всех остальных странах тоже быстро прикроют.
-
Доброго дня всім!Чи потрібен слот для отримання паспорту в Торонто.?Зайшла на їх сторінку написано що жива черга.
-
В Канаде сейчас рекордное количество заявлений на беженство от разных стран. От украинцев и сирийцев в том числе, думаю. Интересно, что с ними будут делать. Уже писали, что ужесточат причины подачи и саму подачу. Увеличили немного квоты по беженству, но это капля в море по сравнению с количеством заявок
-
User Миша has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Глория has been kicked from the chat because this user is in spam list