PR CUAET
-
Те що в кабінеті видно стару біометрію нічого не означає. Вона туди автоматом підтягується. Я б рекомендував їм подзвонити щоб перевірити чи не чекають вони на вашу нову біометрію. В мене два місця назад по клієнту таке було. Вони запит вислали при тому в кабінеті нічого не світилося. І запит вони вислали на мою адресу з помилкою. Відповідно запит мені не прийшов.
-
Где-то логика нарушена, у меня брокер один, он предложил свою ставку 4.44 , вдруг я увидел брокер Борис говорит, что есть хорошие ставки, я позвонил своему брокеру, он не предложил ниже, позвонил брокеру из чата Филипу он не предложил ниже, тогда спросил Бориса
-
Вітаю, можете і мені пошейрити, будь ласка?
-
Привет всем! Скажите пожалуйста, через сколько присылают результаты экзамена? Сдавала в субботу, когда теперь ждать результатов? Спасибо!
-
Вітаю. Моя донька подалася 14 березня, досі чекає. Наприкінці листопада прийшов дозапит на біометрію, і поки що знову тиша. За цей час двічі писала у веб-форму. Перший раз проігнорували, другий раз відповіли "ми все передали в офіс, що розглядає вашу апплікацію, чекайте".
-
А якщо до 4 лютого 2024, як подаватися? Є посилання? Дякую.
-
Вы правы логика нарушена. На сколько я правильно понимаю, Филип является специалистом банка BMO а значит не может быть брокером. Вы начали работать с кем то, значит вы должны с ним продолжать. Да, я говорил, и повторюсь что есть лучше ставки чем 4.44% но это не означает что вы на них квалифицируетесь.
-
Дякую, пане Остап!!
-
Супер! Спасибо!
-
В среду утром ожидайте)
-
Ну ви ж прочитали ситуацію людини, де вона написала, що стосунки з братом припинені і дізнатися адресу не можливо. І дали пораду написати не правильну адресу. Що це якщо не укриття фактів? Питання риторичне, можете не відповідати. Як на мене єдиний варіант- це порозумітися з братом і продовжити процес імміграції. Але в кожного своя голова на плечах 🤷♀️
-
Подскажите, пожалуйста, получено approved на новый ворк пермит, но до сих пор не пришел из-за страйка Canada post Я знаю, что нужно обязательно проходить снова мед осмотр, но не понимаю это когда уже физически будет получен документ или когда был approved дан Спасибо большое за помощь!
-
-
Спасибо за ответ! Уточните, пожалуйста, ещё один момент: при подаче заявления везде указывать второй паспорт в качестве основного документа?