PR CUAET
-
Масових на базі кримінальних справ не може бути. Є ті чоловіки , які просто були за кордоном до 24.02.2022 та там і залишилися. І це зовсім у рамках закону і тут нічого не пред’явить. Хоча, більш 150 тисяч чоловіків такі повернулися і більшість з них пошли захищати країну. Є , хто встиг виїхати буквально 22-24.02 - теж законно. Є ті, хто перетинав кордон «по тропікам» поза прикордонників. Якщо такі вже змогли це зробити - то під іх злочин про незаконний перетин кордонів та ухилення від мобілізації нема доказів - ці люди вже десь там за кордоном «розчинилися». Цей шлях був небезпечний - постійної по ріках прикордонних виловлюють потопельникові, на днях знайшли у горах вже дуже давній труп у зімовому одягу. Хтось заблукав та змерз. Така собі чорна іронія долі: не бажав померти у бою, але помер так марно у одинці. І ось є третя група - це ті, хто купив довідки або у воєнкоматах, або у лікарняної комісії , або що він на броні, і інши довідки від уповноважених органів надавати виїзд. Вот зараз по цьому КабМін ініціював перевірки. І в цих довідках є той, хто іі видав, і той - кому іі видали. І під цю довідку повинен бути дуже серйозний пакет обґрунтуючих документів, а не гроші пачками при обшуках. Ось по цім фактам і відкриваються крімінальни справи по трьом базовим статтям Крімінального кодексу - дача хабаря, посадова підробка та ухилення від мобілізації , та щей організованою групою з підбурювачем, виконавцем , організатором.
-
Займаюсь із репетитором. Є багато нюансів, на які вказує вчитель. Окрім того що є 8 завдань із спікінг, щоб оцінити різні аспекти володіння мовою, є нюанси в середині кожного завдання за якими оцінюєттся відповідь.
-
Доброго дня !Скажіть будь ласка .Хто здавав екзамен CELPIP ,ви наймали репетитора для підготовки чи йшли з тією базою ,яка в вас була?Дякую!
-
А назад - друзья отписались что ответ пришел
-
Трек был туда, дата и время когда они получили все отображается, это ж UPS)
-
Я це не зроблю навіть якщо ви мені додатково насипете 100 тис. дол. Проте я не дуже розумію, як ви з моїх слів дійшли таких висновків. Я зовсім не плекаю ілюзій на рахунок демократичності чи розвиненості України як соціально, так і на рівні апарату управління (до Канади, я працював митним брокером - надивився того як працює "апарат" на все життя вперед). Проте моя думка якраз базується на прагматичності, яка як мені здається мала б переважити pettiness. Хоча я звісно можу помилятися. Це не є сфера моїх професійних знань - просто роздуми в голос Українського експата.
-
Можна через посольство
-
Відправила в Польщу UPS, дійшло за 3 дні. Для листа-відповіді зазначила зворотню адресу друзів в Варшаві, відповідь отримали через 3 дні і надіслали мені скан. Тому якщо немає часу чекати, можна й так робити)
-
Тут все досить однозначно. При будь яких подачах на ПР (крім гуманітарки та біженства) завжди подається вся сімя з чоловіком/дружиною та дітьми (крім випадків, коли ви їх хочете виключити з заявки) незалежно від їхнього місцезнаходження. Дуже маловірогідно що це можна обмежити, бо ви всеодно завжди можете спонсорувати своїх близьких родичів за загальною програмою.
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка, а зараховуються години роботи тільки full-time? Якщо дитині 9 років, і мама не може працювати 8 годин в день. Які варіанти подачі на ПР, а може є, хто був в такій ситуації і подалися вже, як ви працювали на part-time, як по НОКу тоді пройти?