PR CUAET
-
Так
-
В этом то и суть. Что вначале было это 👆, а потом началось ой мы принимаем гуманитарные кейсы, го подаваться на нее 😁. Вот многие, кого я знаю это прочитали и побоялись, а спустя год уже подались или планируют подаваться, тк либо программы закрыли, либо поняли, что не проходят по экономическим.
-
какая там травма, хуже, чем война? Многие в 16 в колледжи едут в другие города, не придумывайте на пустом месте.
-
Доброго дня! Шукаю допомогу як продовжити стаді перміт дитині після того, як поставили печать на продовження паспорту, і скільки це буде коштувати. Дякую
-
Якщо зв’язатися не вдається, потрібно подавати скаргу до General Insurance OmbudService (GIO) який вирішує спори між страховими компаніями та клієнтами. Ця страхова уже декілька раз була перепродана чи переоформлена, дуже багато поганих відгуків, багато позовів на них
-
Не можу зайти цілий день в особистий кабінет (e-consul), вибиває помилку. Відповідно не можу підтвердити слот. В когось було таке?
-
Мабуть ця теорія теж не робоча, бо Портал 1 -19 вересня Портал 2 - 11 жовтня ECOPR немає