PR CUAET
-
друзі, підкажіть, будь ласка. У мене заплановано два заходи на кінець грудня: Оформлення довіреності Оформлення паспорта Де я можу знайти повний перелік дій та документів, які потрібно виконати та підготувати перед візитом до консульства? Зустріч триватиме лише 20 хвилин, тому очевидно, що все має бути готове заздалегідь. На електронну пошту нічого не надійшло, у кабінеті лише нагадування та заява про зайняту чергу, а на сайті не знайшов конкретної інформації. Допоможіть, будь ласка.
-
Тоже интересует - у меня только на Оттаву на январь получилось поймать 2.5 недели назад - больше ни одного свободного слота не видел - захожу по 3-4 раза на день постоянно - все слоты на Оттаве и Торонто заняты всегда до Мая :( Когда их лучше ловить - может кто то знает ? или это бесполезно
-
EOI в якому вже обираєте стрім та вказуєте ваші EE дані.
-
Приблизно 2 тижня. 1 листопада- подалися .15 листопада - погоджено. Але це не продовження візи. А на нову візу.
-
Я подалася 10.01.24 07.11.24 отримала запрошення на біометрію. AOR так і не було. Але в моєму розумінні вони типу скіпнули цей етап.
-
Я ще так само не отримала А ви їм дзвонили питали ?
-
Може вони якось перефразовано це вказали, але саме абревіатури aor ніде в листі не було.