PR CUAET
-
Тапками не кидатися, то наговорки з підготовки, на експерта не претендую, суто для розуміння чого вони чекають. На іспиті на пврі завдань ступила, не встигла договорити, десь ьак як і бувало в тренувальних вправах
-
В Україні також можна взяти справку в МВД
-
Сума правильна, гроші не повертаються
-
Нет.
-
Вітаю шановна громада.Підкажіть будь ласка може хтось вже оплачували.Тобто для 2 дорослих і 1 дитини маємо заплатити 2960?Усе розумію,читати вмію,але ще раз хочу переконатись на стовідсотково.І друге питання,може хто знає,чи не повертаються гроші як по AOS?Заздалегідь усім дякую за відповідь
-
Кого цікавить можу скинути свої тренувальні вправи , здала на 10 t.me/petrova_celpip
-
8 завдання то якраз про реакцію на абсурдну ситуацію, якщо несли гврно оформлені несиніьниці близько до теми, вважайте що все ок
-
Головне зрозуміти завдання )) в мене на тесті плпалось одне питання, якого я не зрозуміла... То одне завдання з 8 точно завалила, бо нанесла якоїсь нісенітниці, як на мене 🫣😂 Чекаю на результати
-
ну це може десь, а в Україні дефініція Судимість має значення виключно у кримінальній галузі права та встановлена Кримінальним Кодексом України ст 88-91 zakon.rada.gov.ua/laws/show/2341-14#n484 Для нас "судимість" адміністративна звучить достатньо абсурдно - це як терористичний акт кваліфікувати як "фейверк у недозволеному місці". До речі, нині в Україні розпочали суцільний повний аудит усіх служб, які навидавали дозволи на виїзд із країни чоловіків віком 18-60 років. Звільнили всіх голів військкоматів та призначили на їхнє місце ветеранів, які брали участь у бойових діях. Статті Кримінального Кодексу, за якими порушуються кримінальні справи при виявленні фактів - це співучасть чи організація у Пропозиції чи Дачі хабара ст 369, Посадова підробка ст 366, Ухилення від призову на військову службу під час мобілізації ст 336. І це серйозні статті. Звинувачення ці та вироки будуються на різних доказах, включаючи свідчення самих викритих військкомів, які для співпраці зі слідством та зменшення терміну дають свідчення на всіх, хто давав хабарі та незаконно потім виїжджав.