PR CUAET
-
С репетитором ? Сколько раз в неделю? Спасибо
-
Я вважаю що все таки як резидент, бо з 01.01.24 по 27.01.24 я ще була в Канаді. Також є відкритий рахунок в банку, оплачене пару днів назад навчання на курсах в Канаді. Я до липня місяця ще оплачувала sim-картку, бо не хотіла втратити номер. Само собою дійсна віза і SIN, наче цього буде достатньо Вже розʼяснили, що так робити не потрібно (це про tax clinic). Дякую вам за відповідь, ви зробили мені відкриття. У CRA є онлайн чат? А де його шукати?
-
Они не знают что делать с украинцами. Просто ничего не делают. С одной стороны создан прецедент и остановить лавину заявок они не в состоянии уже, также не в состоянии начать выдавать отказы, будет кипиш. И так же не в состоянии апрувить заявки, вся Украина подастся на H&C
-
Ну так в середньому рівень вступу на роль низький. Два роки назад в мене був сдан тільки IFIC, і той був не обовʼязковий щоб почати працювати адвайзером. Люди що працюють по 3-4 роки могли теж ніяких курсів не закінчувати, то вони не гребуть що то за спаузал РРСП. Проблема в тому що на них там в банках накидають по 10 апоінтментів в день, плюс ніші внутрішні проблеми, а вчитись тобі пропонують у свій вільний час 🙁
-
ну... люди это тоже ресурс. Вполне ликвидный и нужный
-
если я вам отвечу - вы мне не повирите. Попробуйте посмотреть на историю программ TR-to-PR: - Сколько выбирали? - Где выбирали? - Кого выбирали Вы сразу поймёте кто и кого будет легализировать.
-
Очевидно да, а Канада?
-
думаю Украина предпочла бы деньгами :))))
-
Пишу в особисті.
-
Все больше кажется что нет. Украина будет просить помощь. Перед Канадой будет стоять выбор помагать деньгами, оружием, или людьми. Могут выбрать последнее
-
вероятен шанс что придумают специальную программу для легализации КУАЕТовцев? Как по мне шанс есть. 50/50. или будет или нет :)
-
An honest mortgage broker is your advocate—a professional who fights tirelessly to secure the best possible deal and conditions from a lender that truly aligns with your unique needs. Their focus should always be on *your* best interests, not their own pocket. Of course, like in any profession, there are those who may prioritize their gain over your benefit. With over 30,000 mortgage brokers in Canada, finding the right one can feel overwhelming. My wish for you is to connect with someone who puts your needs first, listens, and works with integrity to help you achieve your homeownership goals.
-
К сожалению для себя-соглашусь
-
осталось 4% добрать на экзамене на Red Seal, и моя "ценность" должна сильно увеличиться