PR CUAET
-
Доброго ранку, хтось робив закордонний паспорт через цю організацію?
-
Отдали этой консульше Шевкункоаой Евгении, она типа их приняла, отметку что получила не поставила. Ругался с ней что у них там должен быть «реестр входящей корреспонденции». Ну потом эти 4 письма отправили тоже по электронной почте консулу, ну и в министерство иностранных дел. У них есть 30 дней на ответ )
-
Хто оформляв DHL доставку паспорта минулого тижня,чи дала пошта вже номер відслідковування.Думаю чи ще чекати чи в консульство писати
-
Ну мы, нас было 4 Написали звернення Подписали друг другу что нам отказывают в оформлении паспорта
-
Global ID Expert?
-
Дякую за консультацію і допомогу
-
Доброго ранку всім! Чи володіє хтось інформацією стосовно виїзду за межі Канади, коли я подалася в межах цієї програми?
-
Доброго дня! Ситуація: Получив номінацію від провінції 22 серпня, заповнив аплікацію і подався на PR. Нажаль через помилку в аплікації получив відмову 10 грудня по причинні що заявка була не повністью заповненна. ( не по причинні невідповідності вимогам програм) Питання: чи можливе продовження номінації від провінції Онтаріо якщо їм написати листа з розьясненням ситуації і доказами того що я і дальше відповідаю всім вимогам програми? ( вимога в номінації була податися на PR на протязі 60 днів ( тобто з 22 серпня)
-
Доброго дня. Чи є в кого матеріали для підготовки до екзамену на громадянство?
-
Вітаю,чи можно bridge work permit робити на продовжений паспорт ?
-
Якщо номінація ще дійсна ви можете податися знову на федеральну. Головна ідея , щоб номінація була дійсна на період подачі. І так ви можете податися на подовження номінації якщо вам повернули документи.Там є така функція. Вам потрібно бути додати лист від IRCC як пояснення , що вам повернули документи.
-
Не розумію,чому розвалившись.Ви знаєте точні факти,чи це ваша особиста?