PR CUAET
-
Як варіант можна спробувати інші тепліші провінції і міста, якщо тиск при великому морозі становить таку проблему. Якщо в Києві було ок по клімату, то, приміром, в Торонто і подібні по клімату міста будуть точно ок, не говорячи по Ванкувер та біля нього
-
Хотя куда там до вашей задачи брать от жизни все )
-
Так, нажаль прийом заявок вже завершився в листопаді на 2025 рік. Наступний буде восени 2025 року.
-
Ну кто на что учился)работа прекрасная
-
Дякую 😊
-
Я так розумію, що Лотерею грін вже проґавила на 2026 рік , може , щось не те дивилася.
-
Вы видели его посты как он объясняет , как надо раскладывать пасьянс (цитата)и перетереть с русским доктором (цитата), донатить ему, а после получить справки , донаты нужно делать не однократно , а систематически, продлевая свои кешбеки, как выразился автор послания
-
это провокация, если такие есть, их единицыя
-
Я б теж порадила Вам провінцію ВС, наприклад у Ванкувері та околицях тепліше ніж в Києві і до дощів швидко звикаєш. Але якщо вже думаєте про США тоді легально тільки через спонсора, або лотерею грінкарт.
-
І взагалі, можна дзвонити кудись питати про свою заявку TRP? Дізнатися чи є який номер цього кейсу… Є в когось імейл чи номер телефону?
-
Плюс можливостей для розвитку в тому ж Торонто чи Ванкувері та біля них значно більше, гадаю, ніж у місті далеко на півночі Канади.
-
Я сегодня звонила в консульство Эдмонтона по этому поводу, ответили, что это все недостоверная информация, если есть слот то примут.
-
За цим номером вони відповідають по заявкам на TRP які посилались листом до Едмонтону?
-
Подойдет копия прописки с паспорта, даже если оккупация
-
Так , я вже коли почала дивитися, вже все пройшло, дякую вам за ваш час .
-
Здрастуйте, може хто знає якісь розмовні клуби французької в Монреалі.