PR CUAET
-
Вітаю! Якшо віза візітор, але ми в Канаді з 2023 року і маємо ворк перміт то можемо подаватися на його продовження ще на три роки ? Чи це тільки з ворк візою можливо ? Дякую
-
User Ирина Соколова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Вам не можна продовжити в грудні, бо по закону вам можуть продовжити за 2 міс до закінчення. Треба було просити, щоб вас записали на подачу нового паспорта
-
User Виктория has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Я так поняла эта помощь для взрослых,которые неизлечимо больны. Про детей с тяжелыми диагнозами не нашла.
-
Всем здравствуйте. Скажите пожалуйста, ваш опыт каким образом (НА СЕГОДНЯШНИЙ ДЕНЬ) возможно получить справку о отсутствии судимости ? Если нет Резерва+ реально ли получить справку ? Буду благодарен, если кто-то напишет ваш опыт. Всем хорошего дня !
-
У нас троє дітей і едмонтон відмовив в прийому на виїздне засідання. Написали ловіть слоти. Так що добре що консула міняють
-
А ви пробували після того записатись на пільговий прийом до консульства? Бо в консульстві зазвичай декілька днів для пільгових категорій. А на виїздне засідання відводиться один день і коли ви написали пільгові місця могли вже закінчитися.
-
Ні. Закінчується можливість продовжити ворк перміт у березні 25 року
-
І паспорти закінчуються у 2025 році?
-
Так
-
А у вас троє дітей до 12 років?
-
Ні. Я зловив слот, як написали у відповідь з консульства. Але а Оттаву. Місця не закінчилися, тому що після мене писали листи знайомі дві сімʼї , одній також відмовили а іншій узгодили. Який принцип не знаю. Але вони на літак не встигли. Виїздне засідання відмінили.
-
Так це для прийому в консульстві, а не для виїзного засідання.
-
Ви тут бачите щось про строк закінчення паспорту?
-
Можливо в першу чергу приймали тих у кого паспорти от-от закінчаться. Наскільки я пам'ятаю це була одна з вимог на якихось виїзних сесіях
-
User Anastasia Petrova has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
www.facebook.com/share/p/1B9acLZaea/?mibextid=WC7FNe
-
User Diana Antonova has been kicked from the chat because this user is in spam list