PR CUAET
-
Знову ж таки по пам’яті (бо робила все рік назад). В FAQ на їх сайті було таке питання - і відповідь була вдруковувати назву універ - лише коли його взагалі нема в переліку. І ще як варіант - задайте їм це питання через форму зворотнього зв’язку . Мені відповідали за 2-3 робочі дні. Але будете знати достеменно
-
Я работаю в компании которая заставляет работать людей по 15 часов в день, просто потому что они не хотят нанимать вторую смену диспетчеров, в то же время сейчас строят офис за 200+ млн CAD, при этом я слышал как владелец компании говорит представителю министерства транспорта «Вы должны дать нашей компании отдельную полосу движения по всей Канаде» и смеётся. Не могу жаловаться, потому что ПР ещё нету, но такого я сам не ожидал, когда сюда ехал :) Я думаю они могут всё Спасибо за ответ
-
Мій універ теж змінював назву. Наскільки я пам’ятаю на сайті Wes там меню зі списком, і я знайшла свій універ з новою назвою. А в дипломі звісно ще стара. В заявці яку заповнювала для іміджевого центру - писала назву як в дипломі, так вони мене проконсультували.
-
Якщо будете подаватись паперово- то це проблема. Якщо онлайн то ні.Я не консультант, це всього лише моя думка)
-
Супер. У мене освіта молодших класів. Жаль ще 7 рівень не дотягую .Але вже по чоловікові підемо
-
Твк. Скан. Ви ж все одно скани доків відправляте
-
Для імміграціі в Альберті як вихователь садочку треба мати рівень сертифікаціі 2 або 3. Якщо була освіта вчителя молодших класів то за умови складання іспиту з англ мови на 7 балів можна отримати сертифікацію майже зразу. Інша педагогічна освіта не підходить.
-
В Канаді це називається self-employed, для більшості імміграційних програм це не буде зараховано як досвід роботи, окрім певних ситуацій. Можна розглядати варіанти бізнес імміграціі якщо Ви дійсно будете мати бізнес за критеріями канадської імміграційноі системи
-
Не у всіх є Дія. У мене є дія, але мама сюди їхала і мені привезла. Так простіше було
-
Мені сказали,що так. Думаю,що можна замінити,але навіщо,якщо вона з мокрою печаткою і з перекладом в канадського ліцензованого перекладача
-
Получить сертификат отбора Квебека от месяца до 6 месяцев, зависит от стрима (по Арриме или по PEQ) А потом аж 24 месяца федералы… Обещали сделать быстрее федеральный этап, посмотрим.
-
На порталі( не апка Дії) ДІЯ ця довідка береться безкоштовно
-
Доброго дня. Скажіть, а знання англійської мови потрібно для цієї програми?