PR CUAET
-
В октябре, не раньше
-
Я навіть не знаю в кого це можна запитати. Всі мої знайомі сюди вже з PR приїжали
-
Интересно когда огласят программу , вернее ее требования )))?
-
С любым иммиграционным специалистом здесь (включая меня). Пишите в личку. Все здесь очень грамотные.
-
Фрілансери хіба що по Експрес ентрі . В Альберті потрібно працювати від півроку до року на провінційного роботодавця
-
Ванкувер - не нужно, как фрилансеры не пройдете вообще никак, тк есть спец. требования к работодателю. В Альберте тоже. А вообще, лучше в таком случае индивидуально консультироваться.
-
По довіреності. Моя мама ходила в МВД,її направили в якийсь центр ,де видають , вона там заплатила 900 грн і через декілька днів отримала
-
Доброго дня! Підскажіть в якій провінції можливо або простіше отримати PR якщо ми хочемо працювати як фрілансери (оформитися офіційно та платити податки). У мене айті у неї бьюті індустрія. Плануємо з жінкою переїзд до Канади та не можемо обрати між Альбертою та Ванкувером.
-
Спасибо огромное!🤝
-
Здравствуйте. Вопрос перевода документов. Если в Украине делались переводы, нужно ли их нотариально заверять? На сайте написано, если переводы сделаны не в Канаде, то нужно их «сертифицировать» у нотариуса. Разные мнения по этому поводу. Подскажите, пожалуйста. Спасибо
-
Добрый день! Помогите разобраться, на федеральном этапе нужны переводы школьного образования, или достаточно только высшего?