PR CUAET
-
І ми теж. Теж не дозвонилась
-
Дякую всім за відповіді
-
Дається 30 год на підтвердження
-
Дуже дякую. Отже будемо вказувати
-
У мене слот був менше ніж за 30 днів, то приходило лише за 7 і 3 дні до візиту. І лист підтвердження на пошту за добу до візиту
-
Просто мне пришло в кабинет но я не увидел и когда пытался подтвердить оно мне не давало но при этом заявка висит как забронирована мною
-
Біда в багатьох людей що зараньше не знали про ситуацію з чергами, що "на бумазі" наприклад ти можеш податися на Піар дуже швидко. Але роз-гля-дати тебе почнуть вже на основі не формальних обіцянок а поточної завантаженості. Що ситуація із чергами і пріоритетами не висвітлюється офіційно і люди тимбільше без досвіда канадської міграції не враховують це
-
-
Осталось 4 , при этом в кабинете я не мог выбрать подтверждение мне пришел за месяц , сейчас все выглядит вот так
-
Тому є такі чати як цей, де все це висвітлюється і я перед подачею почитала багато і не було рожевих окулярів що зараз за декілька місяців отримаю пр :) Спочатку чекала на номінацію 5 місяців, коли до цього давали за місяць українцям. Потім на аор чекала 4 місяці замість 3х. Тепер на екопр чекаю майже 2 місяці, коли давали їх за тиждень максимум 🥲🤣
-
Візьміть. Вона дійсна буде 1 рік. Бо з Канади брати набагато важче.
-
А скільки днів вам до візиту?
-
Мне вобще не приходило ничего на почту
-
А там же тоді зміниться "travel story"