PR CUAET
-
Я подавала документи на паспорт в жовтні. Ось список на той час
-
Чисто теоретично: якщо я б не була в цьому чаті, то я б дивилась інформацію на офіційному вебсайті Едмонтона і на 14 грудня там нема вимоги мати підтвердження адреси 🤷♀️
-
Робіть усі копії. Беріть з собою оригінали. На цьому тижні знайома подавала на дитину документи в Торонто. Вона не взяла з собою оригінал свідоцтва про народження дитини, а зробила тільки ксерокопію. Документи не прийняли. Відмовили
-
Если вы работали продавцом в магазине а потом стали работать бухгалтером, конечно нельзя будет получить никакое исключение на использование доходов за два года нельзя будет.
-
Вітаю ! Підкажіть будь ласка до якого періоду можна податися на безкоштовний ворк перміт ?
-
Знаєте, я взяла два підтвердження адреси, щоб їм мало не було. Навіть зробила ксерокопію витягу з державного реєстру про дошлюбне прізвище, але мені повернули її. Коли я ловила слот, то з повідомленням про дату запису приходив і перелік документів необхідних для подання.
-
15 днів до Едмонтона
-
С self-employed я добивался кредитного исключения с одним годом, но это должен быть сильный кейс, что у вас есть опыт работы в этой сфере. Так же например если вы работали полицейским на правительство своей провинции а потом стали работать на federal government мы засчитывали все overtime с обоих работ за два года. Все это очень индивидуально и на консультации вам подскажут сможете ли вы получить кредитное исключение.
-
-
225$ до 31 .2025 для українців ,а що дальше ?