PR CUAET
-
Це мʼяко кажучи не один й той же "ікспірієнс" :)
-
Вітаю!Чи міг би хтось зорієнтувати скільки часу приблизно тепер треба чекати на JAL( програма Skilled Worker with Existing work)?Якщо працюю в роботодавця 4 місяці.Чи зашвидко,враховуючи те,що JAL дійсний тільки 2 місяці?Дякую.
-
тоді так, без варіантів
-
ну як варіант дитина може сама поїхати
-
Спасибо получилось подкрепить 😉
-
пiдкажiть, будь ласка, щоб здати вимог про цінності Квебека потрібен сіс номер. де його шукати, якщо я приїхала по куаєт. і чи можна без нього?
-
Вот это помогло Всем большое спасибо 😉
-
Есть такой вопрос , вчера видел что у кого-то в эдмонтоне совпал слот с другим человеком на одно и то же время . Так вот вопрос , у кого-то из чата может увидят ,есть слот на 10 утра в Торонто на 17 декабря?
-
Express Entry, CEC, heavy equipment operator, 2 аплікантів 11.05.2024 - подалися на федеральний 26.07.2024 здали біометрію, медкомісію зарахували попередню 10.10.2024 Портал 1 20.10.2024 Портал 2 13.12.2024 вітаємо, ви постійний резидент Канади ! Бажаємо, щоб швидко і без «дозапросів»! ✨ І дякую @OstapBosak за консультацію, подавалися самі.
-
Привіт, чи могли б ви, будь ласка, підказати, які документи потрібні для поновлення мого паспорта?
-
К слову об консульстве в Эдмонтоне и обновлениях информации- была я там и смотрела на доску объявлений- там даже прайсы не поменяны с 2019 года… что уж говорить о сайте. Я тоже не видела на сайте консульства в Эдмонтоне упоминания о подтверждении места проживания в Канаде, только документ подтверждающий легальное пребывание здесь.
-
Дякую!
-
Что они имеют введу копию документа подтверждающую адрес проживания в Канаде ? Это права ? Или копия договора аренды ?
-
У вівторок знайома для себе і дитини подавала документи. Фото брали з собою. Це обов'язково