PR CUAET
-
Олено дякую дуже! Можна вам у приват написати?
-
User Асель Елова has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
@konstantinshtefan [319756420] був 🔇 обеззвучений.
-
Профессия жены исключена из списка необходимых в провинции. Податься на экономику не может
-
Супер! А який саме документ там треба підвантажувати. Мені видали тільки листочок з e-health, без результатів. На ньому вказано що результати надійдуть зразк до IRCC, це його?
-
Вы или сами участвуйте в обсуждении Или баньте меня Когда пишут нонсенс я не могу молчать. Вы предлагаете чтобы я молчал а остался только нонсенс.
-
Покажіть хоч один натяк де я показував що я ідеальний для гум?
-
Нонсенс - це суб'єктивне сприйняття. Я, наприклад, не бачу, щоб мене відновлювали. Я навпаки бачу такий посил: подавайтеся, але врахуйте різні підводні камені і зробіть свій кейс сильнішим.
-
Всё верно BIOC не работает. Мой прогноз такой: Если в 2025 году войну заморозят - всё что висит по гуманитарке вернётся с отказом, с разной степенью мотивации вроде "не стреляют - и хорошо, живите там спокойно" Если в 2025 году не договорятся, то это ещё на 2 года, но и здесь у всех OWP на 3 года (я думаю в мае все заспамят IRCC). И только ближе к окончанию OWP будут смотреть на ситуацию. А до того времени, оно будет лежать в бэклоге, может единичные выборки будут. Дальше, правительство Трюдо с большой вероятностью сменится, и начнутся эксперименты с иммиграцией. У них не так много возможностей исходя из экономической ситуации в Канаде, но все эти эксперименты будут создавать огромное давление на H&C и заявки на беженство.
-
Так можно и назад поехать, что мешает. Меньше денег платят, да и не берут, ай эм сори, ю ар оверквалифайд фор зис позишн. Но вы наверное не слышали никогда такую фразу.
-
Так, маєте бути в Канаді. На електронну пошту приходить лист з рішенням, на вказану в листі адресу висилаєте роздруківку цього листа, оплачений зворотній конверт експрес-пошти (Xpress Post) і паспорт, і вам експрес-поштою приходить назад паспорт з візою.
-
а что не по сути? Нежелание менять работу не аргумент ни разу, что не так? доказательная база никакая.
-
Я не подалася, і ще є багато, хто не подався. Це гілка не лише для тих, хто чекає.
-
Прошу писати по суті гуманітарної програми!
-
Мне интересно, является ли аргументом для гуманитарной программы профессия не по нокам,? Как то странно звучит, если честно
-
Щоб вести діалог, позначайте повідомлення для відповіді) Добре що подалися, далі два варіанта: - сидіти і рутинити - покращувати ситуацію, як для гум, так і для майбутніх можливостей по економ програмам. Для чого переконувати когось в тому що ви ідеальний для гум?)