PR CUAET
-
FYI. Знайомий на федеральному етапі. Отримав довідку з Дії, все подав 2 місяці тому. Як він виїхав з України, невідомо мені, але сьогодні на нього відкрили кримінальну справу за цим фактом, за ухилення від призову. Він підписаний на Opendata bot, йому прийшло повідомлення зранку. Імміграція пішла коту під хвіст. Нову довідку з дії згенерував, там є дані про відкриту кримінальну справу. Стара довідка по QR code також показує вже кримінальну справу
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, який NOC у відео монтажера. Не можу знайти відповідний шифр. Це 5131?Можливо, хтось ще є цієї професії? Я працюю відео монтажерем, роблю весільні відео. Планую їхати в Калгарі, хотіла б зрозуміти чи маю шанси працювати за цією спеціальністю для отримання подальшого PR.
-
треба не "/kick", а "/ban", бо знову лізе
-
Залежить від діагнозу та потреби. Я працюю якраз на подібній посаді. ДІтки з діагнозом аутизм абсолютно різні і мають різні потреби. Є такі дітки, у яких навіть 2 асистенти, є такі, у яких постійно 1 асистент, а є такі, яким потрібна тільки часткова допомога. Це все визначать спеціалісти в школі та борді
-
Я вчора написав лист з проханням повторно вислати ці листи … бо для нас важливо відразу ворк перміт отримати а не чекати місяці)! Дякую
-
Нема за що. Дуже важливо неодноразово робити тести вдома, щоб ви відчули час, та з якою швидкістю треба міркувати. Є безкоштовні тести на офіційних сайтах. Плюс, коли ви забронюйте дату іспиту, вам нададуть безкоштовний доступ до вправ ( це як шматки тести) та пробних тестів.