PR CUAET
-
Ок,я в них запитала хто старший тут є пальцем показали на нього ,а цьому Заму все по цимбалах….🤬🐷
-
Вже все рівно😓
-
Вас прийняли на оформлення без підтвердження?😑
-
Ви маєте вказати матір. Імені теж не знаєте? DOB вкажіть макс чи мінімальний рік, місяці 01.01 Поясніть в ЛоЕ, що елементарно не знаєте інфо
-
Маю питання до міграційних консультантів. Маю вказати інформацію про батьків але про матір нічого не знаю, тому не вношу дані про неї, що робити при цьому з наступним запитанням як на скріншоті, вказувати "ТАК" - наче обманюю, вказати "НІ", я так розумію буде дозапит типу про кого і чому не розказали?
-
дякую велике!
-
Спитає що саме? ЛоЕ докладається як additional documents при подачі на ПР (після ItA) Наразі вкажіть те, що знаєте. Дати як я вказала вище
-
дякую, я поки заповнюю початкову анкету для подачі на ПР, там далі можна буде прикладати LOE по всім сумнівним питанням? Просто ще не засабмітив форму, чи тільки коли запитає офіцер?
-
За задумом , так. Ще може бути contract. Але потрібно дивитись , що саме в вашому офері вказано , вірніше чи я вся потрібна інформація , яка є в переліку вимог від aaip до цих документів. У мене наприклад нічого не було при оформленні на роботу , писав і підписував вже після того як отримав запрошення
-
Ділюсь своїм досвідом отримання скану нового паспорту від консульства, 12 грудня і-мейл звернення, 18 грудня відповідь консульства скан Чи можу я податися на новий ВП з цим сканом?
-
Всем здравствуйте. Собираюсь подавать документы на новый Work Permit. И вот появился такой вопрос, если муж работает в компании, в Uber taxi и еще зарегестрировался как Sole proprietor, нужно ли указывать в разделе работа - Uber taxi и sole proprietor? Так как в апреле мы делали новый, и я указала только компанию, а Uber taxi нет 😲 На тот момент еще не был зарегистрирован как Sole proprietor.
-
Підкажіть будьласка як зараз отримання паспортів проходить
-
Я со 2 февраля