PR CUAET
-
Я не раджу прислухатися. Більше того, прочитайте алгоритм моїх дій тут: t.me/prcuaet/2427/419110 Я закликаю писати не просто "Ви не праві", "Я не згодна", а обґрунтовувати власну точку зору конкретними офіційними джерелами. Від Вас я поки жодного посилання на офіційне джерело для підтвердження Ваших заперечень не знайшла. Тому будь-яка точка зору - це лише чиясь точка зору. І лише я вирішую, що для мене корисне, що ні. І я теж не з усім погоджуюсь. Але допускаю, що таке може бути. Однак дію на підставі прийнятого раніше рішення з урахуванням нової інформації. Вибачте, розумію, що це вже флуд. Але сподіваюся, що це допоможе тим, хто чомусь кожну думку сприймає як команду до дій. Будьте більш впевненими в собі і своїх рішеннях. Довіряйте собі - це перший крок до успіху. І дякую всім, хто тут накидав посилань на судові справи.
-
Доброго дня) Ситуація отримання portal1😀 Як тільки вилетіли з Канади на НР в Європу, отримали portal1 сьогодні 20.12 ( подача на федеральний етап 23.05) Правильно я розумію що у відповідь на лист ми маємо вказати дату повернення в Канаду? Повернення плануємо 08.01 ( білет думаю теж додати) Підкажіть будь ласка хто мав досвід 🙏
-
User Данил has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Кирилл has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Андрей has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Ви також маєте можливість їм зателефонувати і вони перевірять чи отримали документи по телефону.
-
Це звісно цінно, але тільки коли висновки зроблені вірно. А не маніпуляції.
-
User Жанка💋 has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Татьяна has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
мне кажется, этот человек госслужащий, он работает с этим всем
-
Доброго дня.Хтось може порадити толкового юриста який зможе допомогти з продовженням паспорту
-
О, в мене така сама ситуація. Також подзвонили і сказали, що в них світиться, що в мене на руках паспорт, який я здавала Бог зна коли і термін якого закінчився ще в 2020 році. І що треба йти робити поліс рекорд. Власне, я пішла і зробила. Якогось зразка немає для цієї заяви. Ви приходите в поліцію, любий відділок, описуєте ситуацію, вам дають загальну анкетку для заповнення своїми даними та номер телефона по якому треба подзвонити та в телефонному режимі повідомити про те, що ви загубили паспорт. Вони тільки так приймають інформацію та надають номер вашій заяві. Коли завершили дзвінок, йдете знову до віконця, віддаєте анкетку, два вʼїзні свої ID (в мене взяли паспорт та українське ID) та сплачуйте 45 доларів (оплата за оцей рекорд). Далі ви або там, якщо вам пощастило і є офіцер на місці, розмовляєте з представником поліції де знову все те розповідаєте та надаєте інформацію загубленого паспорта (номер документа та терміни дії), або, що більш вірогідно, їдете додому і чекаєте офіцера там. Ну і там вже знову то все розповідаєте. Офіцер приймає заяву та подає рапорт по вашій справі. А далі ви чекаєте. Поліс рекорд може прийти на пошту на вашу адресу, чи ви самі можете забрати в поліції. Я вибрала останній варіант, бо коли подавала тільки почався страйк і нічого було не зрозуміло. Мені офіцер сказав, що зазвичай до отримання такого рекорда треба чекати тижні три, але зараз свята, то може отримаю вже тільки в новому році. Вчора забирала паспорт сина і поділилась ситуацією. Виявилось, що це не поодинокий випадок і в людей займає отримання такого поліс рекорду він двох до чотирьох місяців. Тому не зволікайте з подачею.