PR CUAET
-
ircc-tracker-suivi.apps.cic.gc.ca/en/register
-
в трекере вижу
-
📱 У Резерв+ запрацював сервіс повторного уточнення даних військовозобов'язаних Користувачі матимуть можливість змінювати персональні дані про себе у реєстрі Оберіг, зокрема: 🔹 номер телефону; 🔹 електронну пошту; 🔹 адресу проживання. Повторно уточнювати дані можна необмежену кількість разів, але не частіше ніж раз на 7 днів. «Закон вимагає від українців упродовж тижня повідомляти ТЦК кожен раз, коли у них відбуваються зміни у даних. Наприклад, адреса проживання чи телефон. Ця проста дія займала багато часу, оскільки треба відстояти кількагодинну чергу. Цим сервісом ми заощадимо час для людей і працівників ТЦК», — зазначила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко.
-
МЗС спростило отримання консульських послуг для українців за кордоном Тепер громадяни України за кордоном отримають такі нові можливості: 1) оформлення ID-карток з доставкою готової картки поштою (потрібен лише один візит до посольства чи консульства для подання документів); 2) оформлення закордонних паспортів за один візит для збору біометричних даних з подальшим отриманням готового документа поштою; 3) реєстрація в Державному реєстрі платників податків через посольства та консульства; 4) обмін водійського посвідчення або отримання його після втрати чи викрадення; 5) комплексна послуга для оформлення новонароджених. Відтепер заяви про надання послуг можна буде подавати через портал або мобільний застосунок "Дія".
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка,чи можна ще податися на новий WP, якщо була відмова,бо не надали потрібної довідки.Написали,що наш дійсний до 2026 р.Ми знаходимося в Канаді і вже подали документи на PR за програмою для українців,для тих,у кого є близькі родичі в Канаді.
-
Дякую! Ви перекладали всі сторінки паспорту?
-
Добрый день. Подскажите кто то пользовался трекингом по отслеживанию заявки? Не могу отследить постоянно ошибку выдает о не верных данных
-
Проживаю в Торонто ,казав ціль візиту : I wanna visit New York at Christmas holidays during my shutdown at work , більше нічого не додавав . На booking забукав готель з можливістю безплатно скасування щоб узяти адрес для форми ds-160 , квитків не було , офіцер не запитував додаткові документи жодні
-
Тобто можна просто подаватись з новим паспортом коли отримаєш новий? І про старий нічого не питають ?
-
Чи потрібно буде якісь дані зі старого паспорта з візою взагалі при подачі на оновлення ВП з новим паспортом? 🙏
-
Там в них мабуть Санта працює. Дякую
-
Я думаю велику роль іграє людський фактор , правильно продуманий підхід щоб виглядало реалістично і переконливо для одобрення для офіцера , потрібно себе поставити на місце офіцера , у мене відмова була попередня спроба але тепер я поміняв все , статус , локацію , зарплату і це я думаю був аргумент, ну і плюс зараз лояльно ставляться до українців , знайомі всі хто подавався всі получили візу B1/B2