PR CUAET
-
Все вірно. На ворк перміт достатньо заповнити тих колонок, які є, без додаткових листів пояснень, що все не вміщається (офіцер і сам бачить, що не вміщається, якщо остання колонка - не робота 10-літньої давності). В мене всі знайомі робили саме так (серед них, в основному, не українці), жодному через це не прийшла відмова.
-
Яке місто?
-
Вітаю, плануємо відпустку на тиждень за межами Канади. Підкажіть чи потрібно надсилати листа з апдейтом, що були за кордоном? Так як додадуться відмітки у паспорті. На зараз у статусі очікування eligible (подача 27 листопада). Дякую.
-
Можливо це якесь аматорське питання, але як думаєте, як скоро можуть повпливати на вибірки ЕЕ (як і загалом на іміграцію) дострокові вибори якщо вони будуть, на приклад, у кінці лютого?
-
Ви дуже сильно переживаєте. ) Вони задають 3 стандартні питання. Вже писали неодноразово в цій гілці, що все інтерв'ю максимум 2,3 хвилини. Я написала на листочку відповіді на питання: ціль поїздки, де живуть друзі та донька.І ще щось, вже не пам'ятаю. По одному реченню. Офіцери розуміють, коли бачуть, що англійська погана. Все буде добре, не нервуйтеся. )
-
Кожна країна має свої, читайте оф вебсайт канади для вашої держави
-
31 січня 24 року , було майже 11 місяців тому ))) А так все залежить від того коли погоджена віза і коли приїхали. Для когось датою закінчення буде 31 грудня 24 року , а для когось 3- березня 25 року. Тут зможете все знайти www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Він мені теж відповів. Сказав, що стаття скоріш за все вийде у січні. Просив, щоб люди ще присилали англійською свої таймлайни, так як це негативно вплинуло на заявників та їх канадські сім'ї.
-
Вибори - важко сказати. Консерватори за скорочення імміграції. Скоріш зачепить* і федеральні програми
-
Щодо терміну - найближча до терміну подачі, має бути до 6 місяців