PR CUAET
-
В самому низу www.alberta.ca/aaip-processing-information
-
Підкажіть будь ласка, хто дійсно знає, ми коли виїжджали з Німеччини , отримали довідки про несудимість в останні дні перед вильотом, але це 2023 рік. Підкажіть будь ласка, чи потрібно мені робити нові? Бо раніше читала в групах, що довідки про несудимість отримані в середині країни , не мають терміну давності . Чи дійсно це так?
-
Так. Бажано щоб все було як у вимогах SINP. В мене було схоже. Але попросив, дали що потрібно
-
-
А когда IRCC их вам отправила?
-
Доброго дня, скажіть, будь ласка, чи є тут хтось, хто міг би допомогти розібратися з процесом висилання автомобіля до Польщі з Ванкувера? Хотів би дізнатися весь процес, та якщо хтось має якісь контакти перевірених компаній які цим займаються, буду вдячний за допомогу.
-
Потрібен скан. Без нього ніяк. Декому вдається отримати скан в консульстві
-
Доброго вечора! Зробила другий закордонний паспорт, він вже є у мене в Дії але фізично я його ще не отримала ( на це потрібно декілька місяців), підкажіть будь ласка, чи можна податися на продовження ворк перміту? Чи потрібно чекати фізичний паспорт і потім подаватися?
-
Возможен отказ? На сколько продление если приехали до марта 24го?
-
Звʼязок в тому, що вони чекають поки не назбирається багато паспортів і тільки тоді відправляють. Якщо ваш буде виготовлений, але у них буде мало паспортів, оскільки фабрика не печатає , вас паспорт буде чекати на інші, щоб бути відправленим дипломатичною поштою
-
Замовте доставку, і не потрібно чекати декілька місяців. Треба ж встигнути до кінця березня чи коли у вас закінчується там документи
-
Тоді питання: чому усі не подають у березні 25го року? 🙃