PR CUAET
-
Добрий день. Якщо ми подавали форму на отримання Child Benefits рік і 4 місяці тому, і зараз прийшов час, що ми вже еліджибил отримувати бонуси на дітей, чи потрібно ще раз заповнювати якісь форми? Просто в CRA аккаунті написано: According to our records, you do not receive the Canada child benefit (CCB). хоча 18 місяців як ми в Канаді якраз вже минуло декілька днів тому. Чи вартує ще зачекати трішки?
-
З наступаючими всіх святами! Таке питання: на куает подавалися з чоловіком вдвох з його кабінету. Нам тепер потрібно і на продовження ворк перміту вдвох з його акаунту подаватись (з того, що був створений, коли подавались на куает)? Чи взагалі з того акаунту можна подаватись?
-
Я вчера.
-
То не сміх бо ви не знаєте. То сміх бо придумали ще одну бумажку і раніше роботодавці відмовляли в емплоєр декларейшені, а зараз ще і в ліцензії проблема буде.
-
В мого чоловіка high demand NOC 54 бали і його не обрали ні за одну вибірку. Для мене це все як колесо фортуни…
-
В мене була така ж ситуація,але я роздрукував це підтвердження і читав вище ,що було в людей так і їх не прийняли,при друку внизу англійскою було написано, що дата не дійсна,підтвердження не приходили за 7 і 3 дні,але поїхали і нас викликали за нашими слотами, це в Торонто, необхідно на 15-20 хвилин приїзжати раніше ,тому що 2 рази викликали на 15 хвилин раніше