PR CUAET
-
Можна редагувати електронну пошту. Зайдіть в свій профіль
-
Стайте в електронну чергу. Знайома стала 16 грудня в Оттаву, вчора отримала слот на квітень
-
Lmia мати не обовʼязково
-
Може була в когось така ситуація?Оплатили DHL доставку а квитанція не прийшла на пошту.Скрін про оплату з Apple Pay підійде для підтвердження чи ні?
-
Вітання знову! Мій ЕЕ профіль не порахував асесмент мого диплому, бо помилилася і не додала це. Набрала 202 бали. Проходила за СЕС. Зараз я відредагувала профіль, також додала український досвід роботи (чомусь не зберігся у профілі при подачі..) І що маю тепер? Non-eligible for EE і все по нулях…. NOC 11200, 2 роки місцевого досвіду, планувала за Тех пас або АОС. Що робити?…..🙏
-
Нам теж в оттаві сказали, що DHL будуть обробляти після дипломатичної. Нічого не казали про новий закон, що паспот можна забирати не в консульстві, а отримувати поштою???
-
Робити новий профайл зі всією вірною інформацією Той, що ви зробили вже не валідний, бо ви ineligible по ньому
-
LMIA треба було б для додаткових 50 балів З cuaet owp ви ці бали не отримаєте, проте можете подаватися на ЕЕ, якщо відповідаєте іншим вимогам. Пс. LMIA 50 points доживає свої останні дні. IRCC закрила цю ініціативу
-
Так-так, згідна, що eligible profile доступний для редагування, але за коментарем вище, додавалась інформація, яка б лише збільшувала кількість балів, отже, щось десь було важливе видалено і потрібні зміни не внесені. Створити новий, але дуже уважно тепер і обовʼязково правильно зберегти