PR CUAET
-
Отримала за трошки менше як місяць. Чоловік рівно за місяць. Подавались у листопаді цього року
-
Доброго дня Скиньте будь ласка хто знає куди скидати додаткові документи при гуманітарніі програмі Вже подались але потрібно додати документи Дякую
-
Всім привіт . Збиралась продовжувати ворк перміт після нового року до 31 березня 2025, але зараз побачила нову дату на сайті що треба подати заявку до 31 грудня 2024. Чи правда це? Дякую за відповіді!
-
Скиньте будь ласка веб форму
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи потрібно робити фото для виготовлення закордонного паспорта для дитини 15 років, бо на сайті пише, що до 12 років потрібно
-
Добрий день. Така ситуація.Я то в курсі усіх новин і знаю, що слот заборонено передавати від імені другої людини, вже як 1-1,5 місяці після оновлень системи. Подрузі зробили слот для дитини, але заявник чужа людина звісно і не є опікуном. Тобто їх не приймуть, бо заявник - не батьки. Напишіть будь-ласка свою думку з цього приводу. Я зроблю скріни для неї.
-
Як можна дізнатися який статус заявки ?
-
Ні, бо віза в мене дійсна до 27 року
-
В мене теж таке було І ще бачила повідомлення від дівчинки про таке саме в її кабінеті Я так думаю, що якщо не підтверджуєш, то якимось чином система дає збій і підтягує того , хто отримав твій потенційний час 🤪
-
Не факт чи буде
-
Чула випадки що видавали,цікаво чи це реально
-
Незнаю, щось не дивилась. Але скоріш за все що десь так і було бо це ж по суті нещодавно було
-
Згодна з кожним словом. Із за відсутності конкретних умов, кожна сім'я, яка підпадає під вимоги цієї програми, бачить отримання PR, відповідно до своїх потреб.