PR CUAET
-
От когось аналогічно запросили податись через ЕЕ
-
Отримавши номінацію по AOS , ви тільки по non EE можете. Просто декого запросили податись не на AOS , а на Аlberta EE. А це різні шляхи
-
Так, потрібно всім
-
На пошту лист приходить
-
І ще одне питання, якщо можна. Ми підтвердимо заявку на AOS вже з початку січня і тоді ж заплатимо (запрошення отримали тільки нещодавно і не встигли взяти всі документи з роботи до свят). Чи треба нам переживати про наш ВП, якщо він закінчується в березні 2026? Мені колись казали, що ВП має бути дійсний ще рік з якогось моменту. От це і хотів би уточнити. Напевно я щось плутаю, але мені казали, що як тільки ми отримуємо АОR, то вже строк дії ВП перестає бути важливим, до моменту винесення рішення. Але ж якщо ми йдемо по нонЕЕ, то я навіть і не знаю чи буде там AOR і чи треба перейматись через строк дії ВП. Дякую
-
Дякую
-
Update to t.me/prcuaet/117/388893 24 Dec 2024 Invitation letter from IRCC to pick up PR cards 27 Dec 2024 PR cards picked up
-
Ви мали номінацію від провінції?
-
У нас серпень зарахована біометрія, кінець вересня медицина. З того часу тиша. EE PNP
-
Так, від Альберти по Accelerated tech pass way. На федеральний рівень 15 липня засабмітили заявку. Ось чекаємо.