PR CUAET
-
Ну от я пропустила третє підтвердження (чому не робити підтверлження тричі на день протягом місяця - людям же більше нема чим зайнятись...) , прийшов лист про скасування. Але вже куплені квитки на потяг. Написала їм листа з проханням не скасовувати - чи допоможе?..
-
Не, у меня не пуганые манитобские олени)
-
Скажіть будь ласка, чи можна замовити виготовлений паспорт щоб прийшов до Едмонтону якщо замовляєш у Оттаві. Якщо вдалось комусь так зробити - будь ласка порадьте що треба для цього.
-
Прямого обмеження немає. Але питання як це впливає на ваші аргументи. Наприклад надзвичайно глибоку інтерграцію в Канаді. Інтергація часто заявзана на локальне комюніті. Якщо немає причин які прям допомагають з аргументацією переїзду, я б не рекомендував це
-
Тут писали, що в Торонто прийшло три людини на один слот. Жінка зловила слот, але коли прийшло сповіщення, його не підтвердила, той слот зловив чоловік і теж не підтвердив його, але вони приїхали в консульство. Прийняли тільки ту людину (третю), в якої слот, вона зловила його остання
-
Обовʼязки є обов’язковою вимогою, оскільки вони дозволяють офіцеру перевірити ваш НОК Тому треба або: - reference letter на оф папері компанії - контракт з обовʼязками на оф папері компанії - JD на оф папері компанії
-
Можливо ви знаєте, чи вже всі паспорти, які прибули у грудні, внесли як «доставлено» в систему? Мій також був виготовлений у жовтні, зараз у статусі «не доставлено». То напевно вже і не очікувати тепер
-
В нас немає гілки оренди житла в Канаді. Скористайтеся marketplace, Kijiji, rentals і подібне
-
Систему кількох підтверджень ввели тому, що люди ловили слоти, але не приходили на запис. Якщо вже купили квитки, то спробуйте поїхати, але Вам треба було бути уважнішими.
-
Можливо, мій досвід комусь знадобиться, і сподіваюся, адміни пропустять. Я, коли зловила слот, відкрила Гугл календар, пальцями відрахувала 30, 7 і 3 дні та поставила нагадування в гугл-календар. З нагадуванням за три дні, за день, і в день - мовляв, не забудь зайти в є-консул перевірити. На 30 днів спрацювало чітко, на 7 днів мало бути завтра, але прийшло сьогодні. З урахуванням, що дається 30 годин на підтвердження, тобто більше, ніж доба, я би завтра о 8 ранку зайшла (як нагадування стоїть) і підтвердила б. Це якби не прийшов лист. А знаючи, що можу на день прорахуватися, я тепер заглядатиму + та - день, коли я сама нарахувала. Але Гугл нагадування не дадуть пропустити сам факт підтвердження.