PR CUAET
-
Добрий день. Отримала новий паспорт, старий ще діє рік і ВП на старому паспорті теж ще діє. Як податися на продовження WP по CUAET із новим паспортом? Підкажіть алгоритм дій, будь ласка
-
Ще знаю людей, які через те що чекають одобрення pr не можуть поміняти позицію чи компанію. І за декілька місяців просто не доотримують 10 000$ в зп. Тому вони залюбки платять 3-4000 досвідченому міграційному консультанту який зробить все швидко та безпомилково і вони швидше матимуть змогу перейти на більш високооплачену позицію
-
Згодна. Мед огляд для тих, хто, наприклад, працює з дітьми. Я нікому не пропоную робити новий. Просто написала, що якщо є, можна прикріпити той, що робився більше року тому. Це якщо хтось переживає і впевнений, що якщо цей документ є у списку, його неодмінно потрібно прикріпити.
-
Є клієнти, які банально бояться брати цей процес в свої руки, або не мають достатньої англійської, щоб впевнено розбиратися з процесами (навіть з автоматичними перекладачами). По різних прикидках біля 60-70% людей подають свої документи самі без допомоги. Відповідно ми тут щоб обслуговувати тих хто цю допомогу або потребує, або просто бажає.
-
Ніби ж треба довідку про зняття з рахунку не старше 90 днів щоб випустили готівку наші.
-
Дякую
-
А скільки розглядали ?
-
Можна взяти водійське посвідчення або voide check з банку. Я в Торонто взяла і те, і те. Забрали обидва документи
-
Донька записалась на французьку в звичайну школу.Але там платно.Якщо не помиляюсь 120 дол. Лиш не памятаю за пів року чи 3 місяці.
-
От сиджу перевіряю кейс на ПР, після номінації Манітоби. Останнє місце в'їзду зазначене як ХХХ (населення 6 тис людей). Я думаєте є там міжнародний аеропорт, через який можна було "вїхати" в Канаду? Це просто місто де люди живуть. А на печатці в'їзду зазначено LBPIA - тобто в'їхали в Канаду вони через Toronto Pearson Airport Вроді дурниця, але з з такого дріб'язку (а точніше його відсутності) складається хороший вичитаний кейс, до якого немає куди прикопатися.