PR CUAET
-
Offer за логікою має бути перед прийомом на роботу , тобто дата пропозиції роботи має бути до дати початку самої роботи Бізнес ліцензія має теж термін дії , можна взяти раніше , але потрібно контролювати чи вона ще дійсна буде на момент подачі Все інше можна проговорити , заповнити ,а дату поставити і підписати вже за потребою і щоб інформація максимально актуальна була. Щоб потім сюрпризів не було А документи всі потрібно під час подачі на номінацію завантажувати. Всі оці пізніше і до запроси , якщо такі будуть , затягують час, або взагалі з « принциповим» офіцером , можна і на відмову натрапити (
-
В gkeys оновилось через годину після здачі Лист наче ніякий не приходить, в кабінете оновлюється
-
Portal 1 - це повідомлення, імейл, з отаким текстом «Your application for permanent residence is now ready for finalization… ..........Please provide the requested information within 7 calendar days to ensure there are no undue delays." У відповідь на цей лист ви маєте підтвердити що знаходитесь в Канаді, на протязі 7 днів від отримання листа. але повторюсь, вам до цього листа приблизно 4 роки, вам тльки номер справи (aor) прийде через рік-півтора
-
Краще все одразу по максимуму Всі дозапити, затягують час розгляду Тим паче в аплікації є розділ , де можна попередніх роботодавців вказати
-
Не можу по цьому питанню допомогти. Вибачте
-
Усім доброго дня. Чи можливо cashable GIC всередині TFSA зняти будь-коли без fees, penalty ?
-
Здоровенькі були! Вже більше року чекаю на PR по програмі возєднання. Скільки ще чекати ніхто не знає, а WP закінчується у липні. З урахуванням того, що люди і по 9 місяців чекали на продовження WP - вирішив подаватись зараз. Вибачайте, що якщо повторюся з якимось питанням. Пошуком по групі користуюсь. Відеоінструкції у Youtube передивився, але мабуть вже щось змінилось у IRCC, бо дещо у відео і на сайті відрізняється. Наприклад, заповнив все як у відео і отнимав отаку ціну за дві людини. Це подорожчало, чи я щось не те понатискав?
-
За WP все правильно 255 за один , але у мене не було restoration of status. Ваші ж перміти ще ж дійсні 🤷♂️
-
нема роботи , я майже на улиці , діаспора ноль , знайомі ноль - просто пздц
-
Статус не втрачений. Тоді як прибрати ту колонку?