PR CUAET
-
Але можна ще раз податися з оплатою, правда?
-
Якщо коротко Ось моя ситуація: У чоловіка інвалідність по якій він досі отримує невеликі соціальні виплати на українську карточку. Якщо ми подамо sin номер який запитують в Приватбанку то ПриватБанк може звернутися до канадського cra і таким чином випливе що ми отримуємо соціальні виплати по інвалідності. Під час отримання PR ми не вказували що у чоловіка є інвалідність. І також ми не декларували ці соціальні виплати тут. Як наслідок, зараз з'явився страх місінтерпретації даних. Як бути в такому випадку?
-
Дякую
-
А як взяти реквізити?
-
В мене в BMO був FHSA. Відкрили без проблем. І зняли також швидко. Гроші списались за 15 хв
-
Можете сплатити і додати до аплікації
-
В чому міс інтерпретація? Особисто я не дала сін привату (принципово) , не стверджую що то вірно, але вважаю шо не їх діло. Вам в перспективі треба до бухгалтера, щоб знати як правильно декларувати ту пенсію. На загальні доходи то не впливає, але десь показати то треба
-
З повідомлення зрозуміло , що BMO чомусь не захотіли їм відкрити , а не навпаки
-
Дякую
-
Це робиться онлайн на урядовому сайті ircc.canada.ca/english/information/fees/pay.asp#wb-cont
-
А яким чином ви не дали? Справа в тому що ми вже дали і сьогодні розговорилися і зрозуміли що не потрібно було давати. Чоловік написав в чат ПриватБанку і запросив оновлення форми ще раз бо ніби ми там зробили помилку. Але ми також не хочемо світити наш сін номер. Там є два варіанти чи являєтесь ви резидентом чи не являєтесь. Ви вибрали що не являєтесь?
-
Доброго дня, така ситуація. Живемо з чоловіком разом з 2018 року по сьогодні (common law), дітей не маємо. В 2022 заповнювали анкету куает, і в інтернеті всі казали що треба заповнювати окремо (не як коммон ло), бо так швидше розглядатимуть заявки. Тому ми написали в окремих анкетах - single. Прожили рік в Канаді і будемо отримувати ПР (я сподіваюсь :) Якщо треба буде підписати Common Law Declaration, то доведеться вказати з якого року проживаємо разом - з 2018. Але в куает 2022 у нас був статус single. Підскажіть будь ласка чи буде це misrep, чи варто робити LOE одразу, і що писати?
-
Мені зовсім не надхрдили підтвердлення.Оплатмоа і прийшла. Прийняли