PR CUAET
-
А как по ощущениям, реальный тест сложнее тренировочного, или примерно одинаковые?
-
Вони це навмистно роблять) але треба уважно читати. Вони використовують багато "важкого словника", щоб навмисно заплутати і зробити все туманним. Але відповіді там є, потрібно хочаб при.лизно рузуміти де це. Якби ще Вони питання прямі задавали, бо питання теж з натяком роблять, непряме і з використанням аналогів. В тому і фішка тесту, оцінити глибину сприйняття тексту і як людина розуміє тотожні поняття.
-
есть люди, которые за несколько месяцев получают, есть такие, кто уезжают не получив. Чем строже - тем лучше, я так считаю. Вам бы хотелось какого-то соседа, который вести себя не умеет и даже не понимает, что вы ему говорите?... Квебек вот старается по этому же пути идти, так федералы всячески мешают :) А что Канада предложит с 24 октября - скоро узнаем, ждать недолго.
-
Ок. Дякую. Напишу
-
Скільки коштує ваша консультація, що зрозуміти та розробити стратегію для подачі?
-
Ви емеграційний консультант?
-
Я не думаю що це буде критично. Напишіть правильно в ПР заявці, і також не забудьте додати довідку про несудимість з англії. Можливо також напишіть листа пояснення, чому так вийшло (його швидше за все ніхто не буде читати), але це додатковий плюс, якби раптом колись треба було в суд по цьому подавати