PR CUAET
-
Дивлюся в усіх місцях і не можу знайти :( може не там шукаю
-
Підкажіть будь ласка де в кабінеті шукати підтвердження слоту - там де запис на візит, чи Зверніть увагу, чи Задачі?
-
А якщо працюєш і будеш працювати з дітьми?
-
Доброго вечора всім! Я подав анкету EOI десь у вересні, і мені 28 Листопада прийшов інвайт на AOS. Я заповнив анкету, подався, і заплатив гроші. Сьогодні я допомагав своєму знайомому заповнити анкету EOI, і знайшов помилку в своїй анкеті, там де Regulated Occupation я поставив галочку, хоча професія не регулюється. Вже занадто пізно видаляти мій EOI і створювати новий, оскільки я вже отримав інвайт, чи ще варто спробувати? Дякую!
-
Так BC обов'язково + всі свідоцтва про одруження/розлучення
-
Ви впевнені cashable? Тому що всередині TFSA наче може бути лише non-redeemable / redeemable…
-
Тому що строки очікування збільшуються в геометричній прогресії. Тому ми так і рахуємо. 10 місяців очікування від АОР до еліджібілі було в тих хто подався на початку програми. Плюс 2-4 місяці до ПР. Тобто це вже мінімум рік. Тепер рахуйте. Зараз АОР дають через 12 місяців. Навіть якщо інші строки зберігаються то це вже мінімум 2 роки. Але ось наприклад АОР тільки одній даті 12 січня дають вже більше 2 місяців. Тепер рахуйте в прогресії наскільки все затримується. Ті хто подав влітку орієнтовно АОР отримають через 2 роки, ті хто в кінці програми через 3. Це ТІЛЬКИ АОР. Тому ми так і рахуємо((( бо реальність така. 18 тисяч заявок. За рік ПР надано близько 200 людям. Скільки років вони будуть обробляти?((
-
Все вірно, але коли справа підходить до виводу коштів - в redeemable % може відрізнятись