PR CUAET
-
Я думав що я вже не здивуюсь нічому від IRCC але Ви зробили так що я після 2 років очікування (провінційна + федеральна), одного реджекту (через підпис на формі на якій не потрібен підпис репрезентатіва), епопеї з очікуванням екопру та забороню паспортів, все-одно читав ваше повідомлення про карту з отакими очима 😳 Щиро співчуваю Вам з вашою карткою та бажаю вже дочекатися паспорту. Сподіваюсь картка прийде раніше ніж на паспорт подасте документи)
-
Хтось замовляв доставку виготовленого паспорту укрпоштою? Підкажіть механізм, після того як є повідомлення що "Документ виготовлено, але не доставлено до дип установи", що робити далі.
-
Кто то брал справку о несудимости с Чехии через фирмы какие-то?Есть старая справка,но ей уже год.Боимся,что запросят новую.
-
Люди sos. Підкажіть будь ласка подали заявку ще 6. 08. 24. Чи повинно було прийти якесь підтвердження на еmeil шо заявка прийнята чи ще шось і де можна додати до цієї заявки пройдений celpip. Не розумію де знайти її.дякую. терміново потрібно вирішувати що робити далі
-
my.ukrposhta.ua/passport-shipping-info
-
Можна. Подаєте самостійно на порталі IRCC. Раніше ніж за місяць на нову візу в новий паспорт подавати немає сенсу якщо ви не плануєте виїжджати на довгий термін
-
Повинна бути в Канаді
-
Зайдіть на сайт консульства де замовляли паспорт , там є вся інформація і інструкція
-
Написали вам
-
Доброго дня, написали вам в особисті