PR CUAET
-
Тобто лише документи які посвідчують особу і все?
-
Я вписувала все те саме,тільки ще 2023 рік додала по декларації.А так все те саме.Подавала через кабінет СRA,але не пропускало мене чомусь ,в графі діти пусто,а коли додаю дітей,то пише,що ці діти вже є..То ж я просто заповнила ще раз форму і додала через 'додати документи' і додала ще свідоцтво,ворк перміти,наші ІД ...все що стосується нас і дітей і чекала. Через пару місяців начислили
-
Дякую
-
По поводу бизнес лицензии, мне сказала мой консультант. Если деятельность вашего работодателя подлежит лицензированию, то у него должен быть этот документ. Если нет, то лицензии у него тоже нет. Мне мой выдал corporate act с номером регистрации. Фирма была создана в 2008 году, может тогда и не бизнес лицензии были, не знаю. Попросил своего супера проверить ещё раз, может найдут эту лицензию. Фирма в сфере ironworker erectors
-
26 грудня платила 172
-
Він буде подаватися , від мене я маю лист з роботи
-
Дякую
-
От у мого роботодавця , теж її не було, так жодні ліцензії не потрібні для діяльності , але він її отримав. Та ліцензія не про ліцензовану діяльність , а просто як документ який видає місто , в якому ця діяльність здійснюється , про те що ця компанія дотримується правил/вимог і т.д. Можна почитати про неї на сайті провінції
-
пишу в особисті