PR CUAET
-
по моему она неправильно начала заполнять анкету. Там не должно быть пункта про "Восстановление статуса" В самом начале анкеты надо галочку поставить не "восстановить статус" а про ворк пермит вроде бы. Уже не помню точно, давно было. Поэтому дальше ей и пришел дополнительный счет. Должно быть по 255 долл с человека
-
Вечер добрый. С Наступающим всех. Возник вопрос. Дочка заполняет анкету на продление ворк перлита ( три взрослых ) и стади пермит ( один ребёнок) показывает сумму 1600 & . Правильная ли это сумма? Вроде слышал, что по 250& взрослый и стади пермит 150&. Или что то не так заполнили?
-
Також цікавить, мені роботодавець також видав corporation act, і не відомо, чи отримає потрібну ліцензію
-
Яких жах....я в шоці. Просто відмінили???? Хоч би в чергу тоді поставили чи дали інший день. І що саме жахливо...що ні написати туди ні подзвонити( відповіді 0
-
Я не думаю що вас не примуть бо наскільки я бачила це була тільки одна історія і після того людей приймали. Мабуть саме в той день у консула був не робочий настрій от і все 😅
-
Это только в Едмонтоне, насколько я слышала
-
По цій програмі взагалі термінів немає. Ніяких. Тому може бути 2, може 6, може 10. 2 вже ніяк не виходить. По самому мінімуму починається від 2,5. Якщо темпи сповільнення будуть зберігатися, то цілком можливо тим хто подався на кінці програми, прийдеться чекати 5-6 років