PR CUAET
-
8 декабря 2023. AIP или отказа пока так и не было еще.
-
Я попросил у работодателя найти бизнес лицензию. Если не будет, буду оформлять по ходу через ту ссылку, что Oleh Levchenko скинул. А так, я уже говорил, что мой консультант сказала мне. Если деятельность вашего работодателя подлежит лицензированию, то у него должен быть этот документ. Если нет, то лицензии у него тоже нет
-
Мова йде про атестат зі школи і диплом з університету, і справа в тому що вони в мене вже перекладені. Але(!) Документи були перекладені у 2011 році у Києві. І вони не простота Ереклвдені а твм купа усяких печаток, підтверджень і тд. Тому що у той час, була така вимога що, треба його спочатку завірити в МЗС, а тоді ще десь, а тоді якась печатка про легалізацію і тд.. і тоді накінець ставиться печатка посольством Канади в Україні. Оце такий у мене переклад. Я намаггаюсь зрозуміти чи не ризиковано буде надсилати такий заплутаний переклад, чи не краще просто знову все перекласти.
-
Україномовний вам не підпише. Якщо хочете брати юриста з саскачевану -не має бути проблем. Але для чого ускладнювати собі життя?
-
Нажаль не підходить, для Манітоби потрібно, щоб найнижчий бал був 4 кожного пункту.
-
30 грудня продовжували дочці, Едмонтон. Весь процес займає не більше 10 хвилин ( за умови що у вас є всі копії, оригінали і фотографії). Людей не було, можливо просто повезло.
-
Так. Але з таким питанням краще до HR
-
Вопрос по Alberta opportunity stream. Работодатель дал corporation act, бизнес лицензии у него нет. Работаю как ironworker erector. Кто-то получал уже номинацию от провинции, имея это акт, а не бизнес лицензию?
-
У дитини є громадянство України? Тобто дитина народилася в Україні?
-
Так, є
-
Моя знайома подавалась без ліцензії, але роботодавець сказав що якщо запросять то сам їй надійшле . Вона вже отримала номінацію від Альберти і ліцензію так і не запросили