PR CUAET
-
Дякую 🙏 Вже змінила на Київський час лептоп, спробую подивитися знов наступні дні/тижні/місяці/роки :)
-
Дякую за інформацію.
-
Я це розумію, але в мене сьогодні взагалі нічого не показувало і надалі не показує окрім запису на чергу. Раніше як заходила на сайт мала календарний план до кінця травня але без слотів, а зараз нічого. Можливо треба завжди з комп'ютера заходити, я не знаю...
-
ще таке питання якщо людина коли прилетіла в Канаду то в первому аеропорту дали ВП с датою 2023-08-01 і то було в Торонто но так як то була ніч та людина прилетіла в Вінніпег на другий день і тепер вопрос чи потрібно тут вводити тільки Торонто чи краще зробити так як на скріншоті?
-
Сподіваюся, бо таке відчуття що в Канаду всі приїхали зі старими паспортами.
-
ℹ️ У мене є підозра, що слоти виставляють кожен день о 00:00 за київським часом. Сьогодні рівно в цей час зʼявилися слоти і я встиг взяти собі один. Час на телефоні я про всяк випадок поставив київський, тому не знаю чи впливає це якось чи ні.
-
Я колись ставала для дитини у чергу, десь пару років тому, й так нічого не сталося :)
-
Привіт, чи потрібно робити через Wes диплом зі школи?
-
Цікаво чи взагалі тут хтось отримував ці слоти з черги. Можливо доведеться чекати не один місяць
-
Ми теж сьогодні зловили!!!