PR CUAET
-
Так
-
Аргумент не в этом, а в том, что "это" не верифицируемо. Докажите обратное
-
В верхньому правому куті є qr код «Перевірка достовірності». За ним переходите і перевіряєте. Чи ви маєте на увазі коли є підпис і Прізвище хто підписав, то такого не можна зробити у Фотошоп? З приводу цих всіх питань правильно звертатися до міграційний консультантів. ☝️
-
Чи потрібно заповнювати на дитину окремо заяву??
-
здесь проверяется подлинность вятяга по номеру, который в левом верхнем углу. services.mvs.gov.ua/iac/services/criminal-record-search а по qr коду в правом верхнем углу можно сразу попасть на страницу верфикации вытяга с данными того, кому вытяг принадлежит
-
Всім доброї ночі У кого є зразок заяви на DHL доставку ?? Буду дуже вдячна
-
Може комусь стане теж в нагоді. Це те що мені відповіли з офісу AAIP , на моє запитання , яким чином можна змінити/додати документи вже в подану аплікацію. Через реквест у мене немає посилання , на зміну саме документів. Виходить , що залишається тільки чекати на офіцера
-
Military request могут запросить или нет 50/50? У меня военная кафедра, в анкете CUAET указано, что есть military department at university. Военник остался в военкомате. Если потребуют этот military request, что можно сделать? Explaination letter или как правильно поступить?
-
Military request могут запросить или нет 50/50? У меня военная кафедра, в анкете CUAET указано, что есть military department at university. Военник остался в военкомате. Если потребуют этот military request, что можно сделать? Explaination letter или как правильно поступить?
-
Доброї ночі. Питання трохи не по темі. Заблокувала свій IRCC акаунт ( не вірно відповіла на сек'юріті питання), написала в службу підтримки, але поки що глухо. Може в когось була схожа ситуація? Як можна розв'язати цю проблему?
-
@servis_for [6944979910] попереджений (1 з 3). Причина: розміщення реклами в чаті платне
-
Я свободный слот жду с апреля 😞
-
Можливо, Ви вже заповнили заяву і можете підказати що ж писати?
-
Будь ласка підскажіть! Якщо вийшов строк дитячого паспорту, чи можливо його продовжити в порядку живої черги( якщо ніколи не продовжували) чи тепер тільки новий робити?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь - ласка куди і як відправити паспорт дитини для вклеювання візітор візи, які документи потрібно покласти разом із паспортом. Знаходимось в Канаді , провінція Альберта. Дуже дякую.
-
Вона не ставила галочку, що працюватиме, звісно, людині 89 років. То їй видадуть візітор рекорд?