PR CUAET
-
Віза по програмі КУАЕТ з попереднім апрувом Ворк перміта?
-
4 декабря 2024 подался, 31 декабря 2024 получил подтверждение о продлении. Сама бумага прийдет в течении 6 недель на почту.
-
В Україні не визнають, але вам же потрібно буде цей документ для окупованої території, то робити можна будь де, чи в Донецьку, чи в раші
-
dmsu.gov.ua/services/transliteration.html
-
Вони не міняють кожного року
-
Ні, вони мають робити так як в прийнятих стандартах.
-
Якщо по візі куает, то вам мали дати в аеропорту, якщо ви ставили галочку, що будете працювати
-
Вони мають робити так, як написано в заяві, а не так як їм забагнеться. А свої стандарти вони застосовують тільки для першого паспорту. Саме тому в 2011 році я писала в заяві Olga Yatsenko, коли вони мені сказали, що напишуть Olha Yacenko. Після того я вже отримала 2 нові паспорти і завжди писали так як в першому паспорті. І якщо зараз вони напишуть за своїми стандартами ( які вони міняють кожного року), то вийде що я 2 різні людини. А міняти документи і їх переклади з кожним новим паспортом, то зовсім не вихід.
-
Ось , я забрала Едмонтон
-
Тут є юрист який робить довіреності дистанційно. Чоловік Марго. Напишіть в гілці документів
-
дякую
-
Якщо житло на території України, то потрібно робити в Україні. З Росії довіреність не знаю чи приймуть. Як варіант в консульстві інших країн