PR CUAET
-
Гей-гей, друзі! 🎉 З Новим 2025-им! Традиційно бажаю здоров'я (бо без нього, як без смартфона - ніяк 😅), життєвого балансу (щоб не лише робота-дім-робота), і звісно ж - щоб гаманець пухнув! 💪 А тепер увага, мої любі фінансові авантюристи, хто обрав або планує обрати Variable rate (і правильно робите, до речі 😉)! Чи то іпотека, кредитна лінія чи позика - зберігайте ці "священні" дати Bank of Canada у календар 2025: 🗓 29 січня (середа) 🗓 12 березня (середа) 🗓 16 квітня (середа) 🗓 4 червня (середа) 🗓 30 липня (середа) 🗓 17 вересня (середа) 🗓 29 жовтня (середа) 🗓 10 грудня (середа) І хоча десь в глибині душі я вірю, що Fixed/Closed - це як тепла ковдра в холодну ніч... АЛЕ! 😏 П.С. Зацікавило чому я все-таки за Variable rate? Тицьніть лайк чи будь-який інший знак уваги - розповім усі секрети! 🎯
-
Подавалися 15 листопада Eligibility 23 серпня Тиша
-
Доброго дня чи може хтось порадити бухгалтера, який може перераховувати податки за два роки?
-
Цікаво як вони будуть вирішувати чиє прізвище візьме дитина 😆
-
Вибачаюсь, то мій англійський юмор 😅 в подружжя ж не обов’язково має бути спільне прізвище взагалі. Якщо во всіх документах прізвища написані однаково, то не бачу в цьому проблеми. Проблеми можуть виникнути якщо в документах прізвище по різному написано.
-
Привіт, маю таке питання. Якщо в мене батько заїде до Канади з візитор візою, чи можна йому тут якось залишитися? Може хтось вже якось намагався тут легалізувати родичів по візитору? Йому 68 років. Я пр ще не маю
-
звертайтесь.
-
Підкажіть, що робити у випадку, якщо працювала рік в кафе кондитером, і тепер все виробництво переводять на іншу кухню, кафе залишається на місці. Виробнича кухня дуже далеко, добиратися 2 години в одну сторону, тож я не можу далі працювати. Як вимагати у роботодавця підписати бумагу, що я не по своїй ініціативі не можу працювати на локації, з якою підписаний контракт. Хочу отримати лист про звільнення і податися на EI
-
Гей-гей, друзі! 🎉 З Новим 2025-им! Традиційно бажаю здоров'я (бо без нього, як без смартфона - ніяк 😅), життєвого балансу (щоб не лише робота-дім-робота), і звісно ж - щоб гаманець пухнув! 💪 А тепер увага, мої любі фінансові авантюристи, хто обрав або планує обрати Variable rate (і правильно робите, до речі 😉)! Чи то іпотека, кредитна лінія чи позика - зберігайте ці "священні" дати Bank of Canada у календар 2025: 🗓 29 січня (середа) 🗓 12 березня (середа) 🗓 16 квітня (середа) 🗓 4 червня (середа) 🗓 30 липня (середа) 🗓 17 вересня (середа) 🗓 29 жовтня (середа) 🗓 10 грудня (середа) І хоча десь в глибині душі я вірю, що Fixed/Closed - це як тепла ковдра в холодну ніч... АЛЕ! 😏 П.С. Зацікавило чому я все-таки за Variable rate? Тицьніть лайк чи будь-який інший знак уваги - розповім усі секрети! 🎯
-
Дякую. А якщо в момент подачі були в Канаді, а потім вилетіли? Потрібно повідомити про це IRCC, щоб мати отримати еміграційні візи.
-
Так треба подаватись на нову візу
-
Спасибо