PR CUAET
-
Є, моя сестра подавалася 30 бер 24, прийшов апрув ВП по ел пошті і в кабінеті. Паперовий іще чекає 😉
-
Змінилося дуже багато. З 12 листопада запустили нову систему запису в консульство е-консул. Тепер слоти виставляють кожного дня, крім вихідних. Здається, в п'ятницю і суботу їх немає, а з неділі до четверга опівночі за київським часом. Зайдіть на сайт того консульства, в яке плануєте їхати, і там є посилання на сайт зі слотами. Він називається е-консул.
-
Всех с праздником! Подскажите пожалуйста ели нет Дія у меня ,то как получить слот в Оттава,мне для двух дочек паспорта нужно менять ,срок заканчивается паспортов в июне 25 .Всем Спасибо 💗
-
Готові підкорити нові мовні вершини?😍 Мрієте скласти іспит CELPIP із результатом 5+, 7+ або навіть 10+? Хочете впевнено спілкуватися англійською за кордоном? Або, можливо, давно прагнете опанувати французьку? Eloquence Language Hub – це команда, яка допоможе вам досягти ваших цілей! 🔥 Ми пропонуємо: ✅ Підготовку до CELPIP на будь-який рівень ✅ Покращення розмовної англійської ✅ Ефективне вивчення французької Залиште запит та почніть свій шлях до мовного успіху вже сьогодні: • Instagram: @instagram.com/el_language_hub • Telegram: @sasha_languages • WhatsApp: Написати нам Детальна інформація, безкоштовний урок та ще більше можливостей – за посиланням: linktr.ee/sasha_hub Мова відкриває нові горизонти. Давайте відкривати їх разом!
-
Крім Дії є ще два варіанти, як можна зайти: особистий ключ і ID GOV UA. Про останній варіант я не в курсі, але тут в чаті хтось про нього писав. А особистий ключ можна зробити в Приватбанку і, здається, ще в Монобанку. Про це теж є тут в чаті описано багато. Скористайтеся пошуком по чату.
-
Написали вам
-
Окей,значит есть надежда
-
Скажіть ця програма ж не привʼязана до місця проживання, правильно? Можна змінювати провінції? Очікувати треба просто перебуваючи в Канаді якщо є така можливість , так ?
-
Я не живу в Украине с 13 года и вот переделать документы на одну фамилию тоже не могу
-
Ездила в посольство в ноябре прошлого года и ждала до последнего клиента чтоб подать документы для справки о несудимости,но с паспортами я не знаю как быть .....
-
Друзі, всіх вітаю! Є гарні новини❗️❗️❗️ Відновили роботу реєстри Міністертсва юстиції України після кібератаки! 📃 Тому кому потрібна допомога у витребуванні дублікатів свідоцтв про народження, шлюб або розлучення та переклад їх для PR пишіть мені в особисті, допоможемо отримати та передамо вам в Канаду🇨🇦 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== Наш фейсбук www.facebook.com/profile.php?id=100087168673456 Тік ток www.tiktok.com/@margo_grosmeister?_t=ZN-8seWmeQRs1u&_r=1 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
Друзі, всіх вітаю! Є гарні новини❗️❗️❗️ Відновили роботу реєстри Міністертсва юстиції України після кібератаки! 📃 Тому кому потрібна допомога у витребуванні дублікатів свідоцтв про народження, шлюб або розлучення та переклад їх для PR пишіть мені в особисті, допоможемо отримати та передамо вам в Канаду🇨🇦 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== Наш фейсбук www.facebook.com/profile.php?id=100087168673456 Тік ток www.tiktok.com/@margo_grosmeister?_t=ZN-8seWmeQRs1u&_r=1 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
-
Да все эти способы мне не подходят,у меня документы на разные фамилии и монобанк не могла сделать