PR CUAET
-
Відмов більш ніж достатньо. Просто по них склажніше бачити статистику. З найбільш хайпованих консультантів кожен каже що подав не один десяток людей. Але як бачимо з офіційної статистики немає аж такого масового позитивного отримання ПР по цьому як рекламують. За 18 місяців лише 500 людей. З яких як мінімум 30-40% люди з реальними кейсами. В мене і моїх колег (з якими тісніше спілкуємося) за це період було десь чоловік 30-40 які отримали (з належними на те причинами), а ми якраз маленька частина цього всього, яка не сильно десь щось рекламує. Тому як то кажуть математика не сходиться.
-
Спасибо 🙏🏻
-
За законом в випадку коли є можливість (хоча б теоретична) отримати ПР, має бути практично автоматична відмова. На жаль цю інформацію спотворює той факт що було 100-300 людей, які без належних причин отримали ПР за цією програмою за останні півтора роки. На цьому багато консультантів та лоєрів зробили собі хайп, про простий варіант отримання ПРу (без екзаменів, англійської, досвіду, СМС та реєстрації), за який беруть від 5 до 10 тис за подачу (не рідко "під копірку")
-
Я є співавтором цієї статті. Це аналіз цієї програми в розрізі чинного закондоавства. Можете в закрепах почитати скільки по факту було позитивних рішень за останні півтора роки (ледве 500 назбиралося, і з них як мінімум половина мали реальні причини). Все решта відмови. Проте оскільки програма "умовно безризикова", можна подпаптися. Я вас також можу подати, досвід роботи з цією програмоює, і в тому числі успішний. Проте я завжди вам говоритиму реальне положення речей, без рожевих окулярів, хоча це "не найкращий маркетинг" так би мовити.
-
Такс, 30 повідомлень суперечок ні про що. Трохи напутали хто про що говорив. Коротко підрезюмую, щоб далі не продовжувати це: 1. Для програми ПР для родичів Українців, треба бути в Канаді фізично на момент подачі. В якому статусі точно не написано, тому поки що рахуємо всі (І CUAET і ні). 2. Про один рік, це було в конткесті коли незарєстрований шлюб рахується цивільним шлюбом (common-law). Це настає через рік після спільного проживання, та співзалежності (спільні фінанси, нерухомість, рахунки і тд і тп). Незалжено в Канаді чи ні.
-
Про переклад інших дипломів йшла річ раніше (30 серпня) Ось скопіювала: Так, у ВЕС вам треба підтвердити тільки найвищий диплом (магістр). Апостиль сам їм відправить. Вам тільки від ВЕС прийде репорт. А інші дипломи та атестат просто перекласти і разом зі звітом ВЕС вже прикріпляється до аплікації на програму :)
-
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка контакт в Альберті як можна подзвонити до офіцера з імміграційних питань? Номер 310 0000 не працює. Дзвонила також на номер 780 644 75 34, тільки автомат відповідає (.
-
Можливо хтось відправляв запит листом з Канади, але отримання відповіді просив на адресу в Польщі? Чи є такі? Хто знає чи так можна взагалі? Хочу зекономити час на доставку лита в Канаду. Дякую!
-
Ви праві. На сьогоднішній день ми всі резиденти Канади. Окрім тих хто і двох тижнів ще не прожив тут))
-
Всем привет 👋🏻 Кто каким путем оплачивал сбор на справку о несудимости из Польши находясь в Канаде? П.с.: польской карты нет 🥲
-
Ні, я здивований трохи що 8 отримав. Рівень десь С1.
-
З інтернету. У мене така ж сама
-
Виправте, якщо я неправа
-
Це місце, де я проживаю зараз за конкретною адресою