PR CUAET
-
В мене вже є бізнес і нічого спільного з інноваціями він не має. Які, ще є варіанти? Чи Онтаріо це глухий кут?
-
Можна запитання одне: до війни ви жили в Україні чи закордоном? Ось думаю чи не звʼязано це якось
-
Лучше не нервничать,ведь ведь AOR это только начало,после еще до запросы,ожидание непонятно чего от офицеров,чтение миграционных групп телеграмм в поисках информации и так для успокоения,а после уже и валерьянка в pharmacy выглядит не так уж и пугающе.
-
-
Чи пробував хто аплаїтись в 2025 році? Якщо відповідаєш вимогам(останній пункт)?
-
Голос тенор 😁👌
-
В Україні
-
@OstapBosak працюєте?
-
Давайте ділитися інформацією за що можна списати податки. Я знаю Якщо працюєш з дому: Частково оренду, ком. платежі, інтернет, телефон. Витрати на комп техніку. Якщо для роботи потрібна машина: витрати на машину Якщо є своя фірма і потрібно виглядати добре: діловий одяг, стрижка
-
Так ви маєте рацію, у мене ситуація така, що ми продовжили з дружиною робочі дозволи і подали на обох дітей продовжити візитор рекорди! Одному продовжили під дати нашого робочого дозволу, а другому відхилили, написали подавайтесь за місяць до закінчення чинного! Хоча заповнював обом я все однаково! І як я зрозумів це так, умови для Українців за CUAET - продовження розповсюджуються тільки на дозвіл на навчання і на роботу, а ось візитор рекорд, на загальних правилах за місяць до закінчення чинного! Так я з цієї причини хотів на стаді перміт переподати, але там потрібен Certificate Acceptance of Quebec! Ось зараз хочу зрозуміти, як інші українці без цього сертифікату подалися на стаді перміт для школярів!
-
В рамках Стартап Візи є різні нюанси. Бізнес не обов'язково має мати інновацію в технології. Навіть в традиційному бізнесі можна імплементувати якесь ноу-хау, яке зробить бізнес модель новою для канадського ринку. Провінційна бізнес програма Онтаріо на жаль закрилася
-
апеляцію вони подали і отримали апрув
-
Співчуваю дуже😭Провінція Квебек до програми не відноситься. Ви можете працювати з любим консультантом, оскільки це загальна канадська програма. Просто чомусь Квебек довше розглядають
-
Хочу бути дитиною а не 25 річним хлопцем 🥺
-
Большое спасибо за ответ, хорошего вечера!