PR CUAET
-
Скажіть будь ласка, а є якась можливість зрозуміти що у мене наприклад той TRP? Бо ми в'їхали в Канаду по закордонних паспортах, але по фойлес візі, і я неодноразово бачила вже що у людей така ж ситуація. ВП у мене ніби звичайно виглядає, ще десь цей статус відображається, не знаєте раптом?
-
Ну по идее для въезда виза нужна, а продлить сейчас ворк пермит не пробовали?
-
Вчера пришло подтверждении. 🥳 сказали ждите почту И дочке дали стади пермит( я одним пакетом подала) вместо визитер рекорд Я думаю просто они ждали дату ближе к дате окончания предыдущего( он у меня в сентября этого года истекал)
-
А при въезде какой документ дали ребенку? У меня получилось поменять визитер на стади, когда подала на продление
-
Дякую за інформацію. А давно отримали АОR?
-
В мене NEO. З незручностей те що онлайн кабінет поки не доступний. Якщо наприклад робити додатковий платіж то треба телефонувати. Але це займає 1 хвилину. Так все добре
-
Привіт хто знає коли буде дипломатична пошта в Торонто, я ще в вересні виготовила паспорт ще не прийшов Дякую
-
Зараз перечитала - таки підряд 6 місяців і більше. Але якщо йдеться про роботу, причому якщо це була офіційна робота, яку людина вказуватиме в заявці, і термін роботи 2 роки - то може бути по-різному.
-
Я робила зі свого кабінету. Додавала довідку зі школи. Це було в березні 2024.
-
На сайті написано підряд 6 місяців, не сумарно. Але якщо це була офіційна робота і Ви про неї писатимете в заявці, то термін роботи буде безперервний, наскільки я розумію, тобто 2 роки. Тому дивіться, як Ви будете в заявці подавати ці подорожі, і як будете вказувати місце проживання в цей час.
-
В мене був запис на лютий 2026, в кінці грудня перезаписалась на січень 2025 р (Калгарі)