PR CUAET
-
Блін, я подумала що вам дали ecopr 😐
-
Яка у Вас провінція?
-
Инна Коган
-
Ви отримаєте форму T4a, щодо стипендії вона зазвичай не оподатковуються, але є виключення.
-
😊 Величезне прохання порадьте мені імміграційного адвоката.
-
Всім привіт Перечитала всі повідомлення вище і розумію така проблема як у нас багато в кого, але хочу запевнитися що зрозуміла правильно наступні кроки Ситуація така: моя сестра прилетіла в Канада по STJD без закордонного паспорту, на кордоні видали TRP та study permit на 3 роки Ми зробили новий закордонний паспорт та відправили заявку на WP Feb 2024, отримали повідомлення що наша аплікація withheld і був лист що потрібно подаватися на TRP and Work permit in paper form + pay both fees, ми змогли добитися робочий перміт до закінчення TRP який до квітня 2025 Залишається 4 місяці і я розумію що потрібно подавати знову Якщо ми подамо так як вони просять тобто TRP and Work permit in paper form + pay both fees чи зможе моя сестра працювати поки чекає на ці документи? Так як я розумію що на це ще до року може піти Дуже дякую за відповідь!
-
Добрий день, підкажіть будь ласка як краще зробити, для сім'ї чоловіка та дружини, на продовження ворк перміт подати однією заявкою чи краще для кожного окремо? І чи потрібно свідоцтво про шлюб прикріплювати?
-
Доброго дня. Так сталось що пройшло 8 місяців з подачі анкети . Комп'ютер і я це як Марс і Земля. Я нічого не розумію. Але спробував розібратися з анкетою і зрозумів , що там жах. Всі заповнені форми з помилками. Поки що номер АОР не отримав. Скажіть будь ласка можно замінити форми чи потрібно нові додати? Що писати в описі , чому зміни? Може подзвонити в IRCC та задавати ці питання їм? Дякую
-
А зараз який у вас статус?
-
А «довго» це скільки? Ми подались наприкінці вересня.
-
Я взагалі не розумію їх логіки, на мою думку, якщо вони запросили документи і їх надали, статус мав би змінитися на information reguested, і дати вже номінацію якщо все добре, у нас також ситуація дуже незрозуміла, був дозапит документів, статус був information reguested, надали документи і статус знову змінився на submitted, ніби нашу заявку і не брали в розгляд, дуже сумно це все і дивно🤔